Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
27 Şubat 2022 12:11 - Güncelleme : 27 Şubat 2022 13:55

Sarıyer’de denizden kadın cesedi çıktı

Sarıyer’de sabah saatlerinde sahilde yürüyen vatandaşlar denizde hareketsiz bir kadın bedeni gördü. Polis ve sağlık ekiplerinin yaptığı incelemede, cenazenin genç bir kadına ait olduğu ve boğularak öldüğü düşünülüyor.

Sarıyer’de denizden kadın cesedi çıktı

Olay, saat 09.00 sıralarında Sarıyer Yeni Mahalle’de meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, sabah saatlerinde sahilde yürüyen vatandaşlar denizde hareketsiz duran bir kadın bedeni gördü. Bunun üzerine vatandaşlar polis, sahil güvenlik ve sağlık ekiplerine ihbarda bulundu.

İhbar üzerine olay yerine gelen polis ve sahil güvenlik ekipleri kadının cansız bedenini karaya çıkarttı. Yapılan incelemeler sonucunda 30’lu yaşlarda olduğu tahmin edilen kadının boğularak öldüğü düşünülüyor.

KİMLİĞİ VE ÖLÜM SEBEBİ ARAŞTIRILIYOR

Öte yandan, olay yeri inceleme ve cumhuriyet savcısının incelemelerinin ardından kadının cansız bedeni kimlik tespitinin yapılabilmesi için Sarıyer İsmail Akgün Devlet Hastanesine morguna kaldırıldı. Olayla ilgili inceleme başlatan Sarıyer İlçe Emniyet Müdürlüğü Şehit Şeker Aktaş Polis Merkezi Amirliği ekipleri, kadının kimliğini tespit etmek ve ölüm nedenini belirlemek için çalışmalarını sürdürüyor.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...