Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
24 Kasım 2020 13:38

Şehit Aybüke öğretmenin annesini yalnız bırakmadılar

Batman'ın Kozluk ilçesinde teröristlerce düzenlenen saldırıda şehit olan Şenay Aybüke Yalçın'ın annesi Zehra Yalçın, Öğretmenler Günü'nde yalnız bırakılmadı.

Şehit Aybüke öğretmenin annesini yalnız bırakmadılar
Şehit Aybüke öğretmen

Batman'ın Kozluk ilçesinde, Belediye Başkanı Veysi Işık'ın aracına yönelik terör saldırısında şehit olan 22 yaşındaki müzik öğretmeni Şenay Aybüke Yalçın'ın Karabük'ün Safranbolu ilçesinde yaşayan annesi Zehra Yalçın'ı, İl Milli Eğitim Müdürü Nevzat Akbaş ve beraberindekiler ziyaret ederek yalnız bırakmadı. 

Akbaş, ziyarette yaptığı konuşmada, Aybüke öğretmenin bir onur abidesi olduğunu söyledi. 
Akbaş, "Aybüke öğretmenimiz Karabük'ümüzün bir onur abidesi olarak hep yaşayacak. Genç meslektaşları onun ülküsünü devam ettirecektir. Ben bu vesile ile şehit Şenay Aybüke Yalçın öğretmenimize bir kez daha Allah'tan rahmet diliyor, şehit öğretmenlerimizin şahsında bütün öğretmenlerimizin anlamlı gününü kutluyorum" diye konuştu. 
Ziyarette, Müdür Yardımcımız Turgut Acarlı, Latife Hanım Anaokulu Müdürü Başak Özcan ve Kurutuluş İmam Hatip Ortaokulu Beden Eğitimi Öğretmeni Leyla Ertaş yer aldı. 
Ziyarette, İl Müdürü Akbaş, Zehra Yalçın'a çiçek verdi. 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...