Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
19 Ekim 2021 17:09

Sel felaketi düğüne engel olamadı: Gelinle damat kazanla taşındı

Hindistan'da şiddetli yağışlar nedeniyle meydana gelen sel ve toprak kayması düğünü olan çifti engelleyemedi. Gelin ve damat büyük bir kazanla taşındı.

Sel felaketi düğüne engel olamadı: Gelinle damat kazanla taşındı
sel,,hindistan,,düğün,

Hindistan'ın Kerala eyaletinde şiddetli yağışlar nedeniyle sel medyadana geldi. Hatta ülkenin kuzeyinde sel ve toprak kayması nedeniyle 16 kişi hayatını kaybetti. Fakat düğünleri olan çifti hiçbir olumsuz durum engelleyemedi. Evlenmeye hazırlanan Akash ve Aiswarya çifti, sular altında kalan sokakları aşmak için ilginç bir yönteme başvurdu.

Sağlık çalışanı olan çift, Thalawadi'deki bir tapınakta düzenlenecek düğün için başka bir tapınaktan ödünç aldıklrı alüminyum kazanı kullandı. Kazanın içine giren gelin ve damat, sel sularını geçerek tapınağa gitti. 

Sel felaketi düğüne engel olamadı: Gelinle damat kazanla taşındı

O anlar çevredekiler tarafından kaydedilirken, sosyal medyada hızla yayılan görüntüler viral oldu. Gelin Aishwarya yerel medyaya yaptığı açıklamada, "Hiç hayal etmediğimiz bir düğüne dönüştü" diye konuştu.

Öte yandan Kerala'da meydana gelen sel felaketinde en az 25 kişi hayatını kaybetmişti.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...