Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
27 Temmuz 2021 07:51

Meteoroloji'den sel ve kavurucu sıcak uyarısı

Meteoroloji Genel Müdürlüğü son hava durumu raporunda Doğu Karadeniz’de görülecek şiddetli yağışlara ilişkin uyarıda bulundu. Meteorolojinin şiddetli yağışının ardından sele karşı dikkatli olunması yönünde uyarılar geldi. Marmara, Ege ve Akdeniz'de ise kavurucu sıcaklar geliyor. Sıcaklıklar 4 ila 8 derece artacak.

Meteoroloji'den sel ve kavurucu sıcak uyarısı
sel,meteoroloji,hava durumu

Meteoroloji Genel Müdürlüğü son hava durumu raporunda Doğu Karadeniz’de görülecek şiddetli yağışlara ilişkin uyarıda bulundu. Meteoroloji'den yapılan açıklamaya göre yağışlar Ordu ve Giresun ile Trabzon’un batısında çok kuvvetli ve şiddetli, Trabzon’un doğusu ve Rize ile Artvin’in kıyı kesimlerinde şiddetli, yer yer aşırı olacak.

Meteoroloji'den sel ve kavurucu sıcak uyarısı

VATANDAŞLARA SEL UYARISI

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından Karadeniz Bölgesi'nde yağışların Rize, Trabzon ve Giresun illerini de kapsayacak şekilde etkili olacağı açıklanmasının ardından Giresun’da camilerden vatandaşlara sel uyarısı yapıldı.

 

Kavurucu sıcaklar geliyor Marmara, Ege ve Akdeniz bölgelerinin kıyı kesimlerinde, hava sıcaklıklarının bugünden itibaren artmaya başlayarak hafta boyunca mevsim normallerinin 4 ila 8 derece üzerinde seyredeceği tahmin ediliyor.

KAVURUCU SICAKLAR GELİYOR

Meteoroloji'den yapılan uyarıya göre, hafta sonuna kadar sürmesi beklenen sıcaklıkların İstanbul’da 32- 34, Edirne’de 36-39, Çanakkale’de 35-39, Bursa’da 34-37, Balıkesir’de 34-38, İzmir’de 37-40, Manisa’da 38-42, Aydın’da 41-44, Muğla’da 38-41, Antalya’da 39-41, Adana’da 37-40 derece civarında seyretmesi öngörülüyor.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...