Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
01 Eylül 2021 13:10

Selde ailesini kaybeden yavru köpek, iştahtan kesildi

Kastamonu’nun Bozkurt ilçesinde meydana sel felaketi insanlar kadar hayvanları da etkiledi. Selde ailesini kaybeden 2 aylık yavru köpek, iştahtan kesildi.

Selde ailesini kaybeden yavru köpek, iştahtan kesildi
köpek,,Bozkurt,,sel,

Kastamonu’da 11 Ağustos’ta Ezine Çayı’nın taşması sonucu meydana gelen sel, can kayıplarının yanı sıra çok sayıda ev ve iş yerinin zarar görmesine neden oldu. Selden insanlar kadar sokak hayvanları da etkilendi. Birçok sokak hayvanı selde ya kayboldu ya da hayatlarını kaybetti.

2 ay önce doğan yavru bir köpekte, selde ailesini kaybetti. Annesinden ve kardeşlerinden geriye sadece kendisi kalan yavru köpek, bir hayvansever tarafından sahiplenildi.

3 GÜNDÜR YEMEK YEMİYOR

Bakımını üstlenen sahibi, yavru köpeğin 3 gündür yemek yemediğini ve yediklerini de kustuğu için Kastamonu Mahalli İdareler Birliği (KASMİB) tarafından Bozkurt ilçesine konuşlandırılan seyyar Mobil Hayvan Bakımevine müracaat etti.

SERUM TAKILDI

Stajyer Veteriner Hekim Elif Kara tarafından muayenesi yapılan yavru köpeği serum takıldı ve ilaçları yapıldı. Yavru köpeğin sağlığına kavuşabilmesi için önümüzdeki günlerde de takibinin yapılacağı öğrenildi.

Selde ailesini kaybeden yavru köpek, iştahtan kesildi

Selde ailesini kaybeden yavru köpeği muayene eden Stajyer Veteriner Hekim Elif Kara, “Yavru köpeğimiz 3 gündür yemek yemiyormuş, bizde serum taktık yemek yiyebilmesi için. Takibini yapacağız, yarın tekrar gelecek ve durumuna bir daha bakacağız. Tahlillerini yapacağız. Şu anda ilaçlarını yaptık, tedavisine devam edeceğiz” dedi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...