Tgrt Haber
03 Eylül 2021 14:59

Selin izlerinin silinmeye çalışıldığı Ayancık'ta kuvvetli yağış

Sinop’un Ayancık ilçesinde dün gece saatlerinde başlayan yağış bugün öğle saatlerine kadar etkisini gösterdi. Ayancık'ta metrekareye 33 kilogram yağış düştü.

Selin izlerinin silinmeye çalışıldığı Ayancık'ta kuvvetli yağış
ayancık,sinop,sel,hava durumu,yağış

Sel felaketinin izlerinin silinmeye çalışıldığı Ayancık'ta dün gece saatlerinde başlayan yağış bugün öğle saatlerine kadar devam etti.

Sokaklarda su birikintileri oluşturan yağış selin sokaklara taşıdığı toprak ile birlikte yeniden çamura dönüştü. Neyse ki yağış Ayancık Çayı’nda bir olumsuzluğa sebep olmadı.

Selin izlerinin silinmeye çalışıldığı Ayancık'ta kuvvetli yağış

METREKAREYE 33 KİLOGRAM YAĞIŞ DÜŞTÜ

Meteoroloji uzmanlarından alınan bilgiye göre, Ayancık'ta son 24 saatte metrekareye 33 kilogram yağış düştü. Hafta sonu için yağış beklenmeyen ilçede hafta içi ise ara ara yağışların olabileceği bekleniyor.

Vatandaşlardan Rafet Özkan, “Ayancık’ta devletimiz milletimize el uzattı. Yaraları sarmaya başladı. İnşallah daha iyi olacak. Allah hepsinden razı olsun. Her yönden bize yardımcı oluyorlar. En fazla Cevizli Mahallesi etkilenmişti. Hastanemiz ve Cevizli Mahallemiz sular altında kalmıştı. Şu durumda yollarımız açıldı büyük ölçüde temizlik yapıldı. Selden sonra hava iyi gidiyordu. Yerler biraz sakinleşmişti. Ama yağışla birlikte yine çamur içindeyiz. O kadar da olacak. Yapacak bir şey yok. Bu geceden beri az az yağıyordu. Ara sıra şiddetli devam etti. Kaç gündür hizmet verildi temizlendi ama o hizmet şimdi yine çamur içinde kaldı” dedi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...