Tgrt Haber
29 Ağustos 2021 12:27

'Senin yüzünden cezaevine girdim' deyip 7 kez bıçakladı

Adana'da uyuşturucu sattığı şüphesiyle gözaltına alınan ve bir süre sonra serbest bırakılan Nurican K., iki arkadaşıyla birlikte, kendisini ihbar ettiğini düşündüğü Ünal E.'yi 7 farklı yerinden bıçakladı.

'Senin yüzünden cezaevine girdim' deyip 7 kez bıçakladı
adana,uyuşturucu,ihbar,bıçaklı saldırı

Adana'da uyuşturucu sattığı iddiasıyla gözaltına alınan şüpheli, kendisini ihbar ettiğini düşündüğü kişiyi 7 farklı yerinden bıçakladı.

26 Ağustos günü merkez Seyhan ilçesi Yeşilyuva Mahallesi'nde meydana gelen olayda, idiaya göre 30 yaşındaki Ünal E., kimliği belirsiz 3 kişinin bıçaklı saldırısına uğradı. Saldırganlar olay yerinden kaçarken, çevredekilerin ihbarıyla olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri Ünal E.’nin 7 farklı yerinden bıçaklandığını tespit ederek, Adana Şehir ve Araştırma Hastanesine kaldırdı. Polis ekipleri olay yerinde yaptıkları ilk incelemenin ardından kaçan şüphelileri yakalamak için çalışma başlattı.

"SENİN YÜZÜNDEN CEZAEVİNE GİRDİM"

Tedavisinin ardından bilinci yerine gelen Ünal E., hastanede polislere saldırganların kimliğini açıkladı. 22 yaşındaki Nurican K.’nin kendisini bıçakladığını, 30 yaşındaki kardeşi Mehmet K. ve 21 yaşındaki arkadaşı Hüseyin D.’nin ise kendisini darp ettiğini öne sürdü. Olay günü şüphelilerle yolda karşılaştığını anlatan Ünal E.'nin, "Olay günü Nurican ile yolda karşılaştık. Nurican’ı öncesinden tanırım. Uyuşturucu sattığı için kısa süre önce gözaltına alındı. Yakalandığı gün polis ekiplerine benim şikayet ettiğimi öne sürdü. ‘Senin yüzünden cezaevine girdim’ dedi. Tartıştık, yanında getirdiği bıçakla bana saldırdı’’ dediği öne sürüldü.

Yapılan incelemelerde şüphelileri teknik takibe alan polis ekipleri, şüpheli 3 kişiyi saklandıkları evde gözaltına aldı. Evde yapılan aramada 1 ruhsatsız tabanca ve bir miktar esrar ele geçirildi. Emniyete götürülen 3 şüpheli, suçlamaları kabul etmedi. İfadesinin ardından 3 zanlı adliyeye sevk edildi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...