Tgrt Haber
06 Temmuz 2022 10:57 - Güncelleme : 06 Temmuz 2022 11:03

Çatıdan düşen serçenin yardımına başka serçe koştu! Dakikalarca hayata döndürmeye çalıştı

Ordu'da bir evin çatısından düşen serçen, yerde dakikalarca hareketsiz kalınca yardımına başka bir serçe koştu. Ters dönen arkadaşını çevirmeye çalışan ve karnına baskı yapan serçenin çabaları sonuç verirken iki kuş birlikte kanatlanarak uçtu.

Çatıdan düşen serçenin yardımına başka serçe koştu! Dakikalarca hayata döndürmeye çalıştı
serçe,ordu

Ordu'nun Kumru ilçesi Eskiçokdeğirmen Mahallesi’nde bir evin çatısından düşen serçe, yere düştü. Yerde dakikalarca hareketsiz kalan serçenin yardımına ise başka serçe gelerek gagasıyla müdahalede bulundu. Serçeyi bulunduğu yerden hareket ettirerek ters çeviren, karın kısmına baskı uygulayan serçe, dakikalar boyunca çabaladı.

Serçenin çabaları bir süre sonra sonuç verirken hareketsiz yatan kuş, kendisini kurtaran arkadaşıyla birlikte yeniden kanat çırparak uçmaya başladı.

'5 DAKİKA MÜCADELE ETTİ'

Olaya tanık olan Saliha Kuşcu, serçenin yerde hareketsiz bir şekilde yatan kuşa dakikalarca yardım ettiğini; ters çevirmeye çalıştığını ve adeta suni teneffüs yaparak hayata döndürmeye çalıştığını söyledi. Yaklaşık 5 dakikalık mücadele sonucunda beraberce uçtuklarını söyledi.

Kuşların yardım çırpınışları ise cep telefonu kamerası tarafından kaydedildi.

Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...