Tgrt Haber
25 Haziran 2021 20:21

Serinlemek için baraj gölüne giren kadın gözden kayboldu

Manisa’nın Alaşehir ve Sarıgöl ilçelerinin arasında bulunan Afşar Baraj Gölüne serinlemek için giren iki arkadaştan biri olan 33 yaşındaki genç kadın bir anda gözden kayboldu. Genç kadını arama çalışmaları sürüyor.

Serinlemek için baraj gölüne giren kadın gözden kayboldu
Manisa,boğulma

Manisa’nın Alaşehir ve Sarıgöl ilçelerinin arasında bulunan Afşar Baraj Gölüne serinlemek için giren 33 yaşındaki genç kadın bir anda gözden kayboldu. Genç kadını arama çalışmaları başladı.

10 DAKİKA BOYUNCA HABER ALAMADI

Alaşehir ilçesine bağlı Çakırcaali Mahallesinde ikamet eden Halil Çetin ve Serpil Dayan (33) iş çıkışı serinlemek için Manisa’nın Alaşehir ilçesi ile Sarıgöl ilçesinin sınırında bulunan Afşar Baraj Gölüne gitti. Göl kenarında bir süre vakit geçirdikten sonra Serpil Dayan yüzme bildiğini belirterek baraj gölüne girdi.

Kenarda bekleyen Halil Çetin, yaklaşık 10 dakika boyunca Serpil Dayan’dan haber alamayınca durumu annesi Elif Çetin ve ekiplere bildirdi. Olay yerine jandarma, itfaiye ve AFAD ekipleri intikal etti.

ANNESİ GÖZYAŞLARINA BOĞULDU

Olay yerine gelen Halil Çetin’in annesi Elif Çetin, “Biz beraberdik. Bizler gelin dedik gelmediler. İşten çıkınca buraya gelmişler. Biz ablamın oradaydık. Bizi arayıp haber verdiler” diyerek ağladı.

Serinlemek için baraj gölüne giren kadın gözden kayboldu

Ekipler baraj gölünün kıyısında genç kadını ararken arama çalışmalarının sualtında başlayabilmesi için İzmir ve Manisa’da sualtı ekiplerinin gelmesi beklerken, genç kadının arama çalışmaları devam ediyor.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...