Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
09 Eylül 2021 15:10

Sevgilisinden ayrıldı, evine haciz geldi, çatıya çıktı

Antalya’da erkek arkadaşından ayrıldığı için psikolojisi bozulan ve borçları yüzünden evine haciz gelen kadın 5 katlı binanın çatısına çıktı. Genç kadın duvarda otururken görenler o anları kaydetme yarışına girdi.

Sevgilisinden ayrıldı, evine haciz geldi, çatıya çıktı
antalya,haciz,borç

Antalya’da erkek arkadaşından ayrılmasının ardından psikolojik olarak sorunlar yaşadığı ileri sürülen kadın, 5 katlı binanın çatısına çıkarak terasın duvarına oturdu. O anları heyecanla izleyen vatandaşlar ise adeta görüntü alma yarışına girdi.

Olay, Muratpaşa ilçesi Fener Mahallesi Tekelioğlu Caddesi üzerinde bulunan 5 katlı binanın çatısında yaşandı. Mahallede yaşayan 30 yaşındaki Esra Ç. (30) bir süre önce sevgilisinden ayrıldı. Sevgilisinden ayrılan genç kızın dün yaşadığı evine borçları yüzünden haciz geldi. Haciz işlemlerinin ardından evinden çıkan genç kız, 5 katlı apartmanın çatısına çıkarak tehlikeli davranışlarda bulunmaya başladı. Genç kızı fark eden vatandaşlar durumu 112 Acil Çağrı Merkezine bildirdi. İhbarın ardından olay yerine çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Genç kızın aşağı düşme ihtimaline karşı olay yerine sağlık ve itfaiye ekipleri de geldi. İtfaiye ekipleri yere branda açtı.

Sevgilisinden ayrıldı, evine haciz geldi, çatıya çıktı

FİLM İZLER GİBİ İZLEYİP GÖRÜNTÜ ALDILAR

Genç kız ayaklarından birisini dışarı sallayarak çatı katında duvarın üstünde uzun süre oturdu. İkna olmaması üzerine olay yerine müzakereci ekipler de geldi. Genç kızın o hallerini merak eden vatandaşlar ise adeta film izler gibi izleyip cep telefonları ile kayda aldı. Yaklaşık 2 saat dil dökülen şahıs, müzakereci polis ekipleri tarafından ikna edilerek aşağı indirildi. Polis ekipleri tarafından teslim alınan kız, ifadesi alınmak üzere polis merkezine götürüldü. Polis olayla ilgili inceleme başlattı.

Sevgilisinden ayrıldı, evine haciz geldi, çatıya çıktıSevgilisinden ayrıldı, evine haciz geldi, çatıya çıktıSevgilisinden ayrıldı, evine haciz geldi, çatıya çıktı

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...