Tgrt Haber
01 Eylül 2019 16:24

Seyir halindeki otomobil alev aldı

​Adana’nın Kozan ilçesinde genç bir kızın kullandığı seyir halindeki otomobil birden alev aldı. Alev topuna dönen otomobile önce çevreden geçen vatandaşlar, ardından olay yerine çağrılan itfaiye ekipleri müdahale ettiler.

Seyir halindeki otomobil alev aldı
otomobil,​Adana

Edinilen bilgiye göre, Gülcan Demirbaş idaresindeki 01 DBJ 57 plakalı otomobil Tufanpaşa Mahallesi Yuvam Sokak'ta seyir halindeyken motoru birden alev aldı. Yanan otomobili terk eden sürücü ve araçta bulunanlar, çevredeki vatandaşlardan ve itfaiyeden yardım istediler. Vatandaşların yangın tüpü ve hortumlarla müdahale ettiği yangın, olay yerine gelen Büyükşehir Belediyesi itfaiye ekipleri tarafından kısa sürede söndürüldü. Otomobilin LPG’li olduğunu öğrenen itfaiye ekipleri, araçta güvenlik önlemleri aldı. Polis ekipleri ise olay yerinde güvenlik önlemi alarak, yolu bir süreliğine trafiğe kapattı. Olay yerine geldiğinde yanmış otomobili gören genç kızın annesi, kızına tepki gösterdi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...