Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
14 Temmuz 2022 14:22 - Güncelleme : 14 Temmuz 2022 14:27

Sıcaklardan etkilenen engerek yılanına vatandaş müdahalesi: Kendi elleriyle su içirdi

Adıyaman’da aşırı sıcaklardan insanlar kadar hayvanlar da nasibini aldı. Türmüz Tepe’de termometrelerin 40 derecenin üzerini göstermesi üzerine sıcaktan etkilenen bir engerek yılanı hareket yetisini yitirdi. Durumu gören bir vatandaş, elleriyle yılana su içirdi.

Editör: Berna Akkaya / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
yılan,adıyaman,sıcak

Adıyaman’da aşırı sıcaklar hayatı olumsuz etkilemeye devam ediyor. Hayvanların insanlardan daha fazla etkilendiği havada bir engereğin imdadına vatandaşlar koştu. Girdiği bahçede hareketsiz kalan yılana vatandaşlar tarafından su verilirken o anlar kameralara yansıdı.

AYÇİÇEĞİNİN GÖLGESİNE SIĞINDI

Adıyaman merkez Türmüz Tepe mevkiinde, hava sıcaklığının 40 dereceyi geçmesi üzerine tüm canlıları zor koşullara iterken bir işletmenin çalışanları, bahçede ayçiçeğinin gölgesinde hareketsiz halde duran engerek yılanını fark etti.

KORKUSUZ TAVRI TAKDİR EDİLDİ

Çalışanlardan Mahmut Şen, yılanın sıcaktan etkilendiğini fark ederek plastik bir kapta su getirdi. Yılanı kuyruğundan yakalayan ve su içirmeye çalışan işçinin korkusuz tavrı dikkatlerden kaçmadı. Yarım metreyi geçen engerek yılanına su içirmek için uzun uğraşlar veren işçi, daha sonra yılanın üzerine su dökerek serinlemesini sağladı. Serinleyen yılan güneşten gölgeye ilerledi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...