Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
22 Eylül 2021 16:58

Şiddet nedeniyle şikayetçi olduğu piyanist genç kadının katili oldu

Küçükçekmece'de daha önce kendisine şiddet uyguladığı gerekçesiyle erkek arkadaşı Oktay K.'den şikayetçi olan Filiz Akgöz, karnından bıçaklandı. Piyanist olduğu öğrenilen Oktay K. tutuklandı.

Şiddet nedeniyle şikayetçi olduğu piyanist genç kadının katili oldu
küçükçekmece,piyanist,kadın cinayeti,savunma

Küçükçekmece'de çeşitli mekanlarda piyanistlik yapan Oktay K., daha önce kendisinden şiddet gördüğü gerekçesiyle şikayetçi olan kız arkadaşı Filiz Akgün'ü karnından bıçakladı. Hastaneye kaldırılan genç kadın tüm müdahalelere rağmen kurtarılamazken gözaltına alınan piyanist tutuklandı.

Olay, 19 Eylül Pazar günü Küçükçekmece Atatürk Mahallesi'ndeki bir sitede meydana geldi. İddiaya göre, Küçükçekmece’de çeşitli mekanlarda serbest piyanistlik yapan 35 yaşındaki Oktay K., sabah arkadaşlık ettiği 33 yaşındaki Filiz Akgöz'ün iş yerine gitti. İkili daha sonra taksiyle Oktay K.'nin evine giderken aralarında tartışma çıktı.

TARTIŞMA EVDE DE DEVAM ETTİ

Tartışma sırasında sinirlenen piyanist, taksiden inerek başka bir taksiyle Atatürk Mahallesi'nde bir sitede bulunan evine gitti. Bir süre sonra Filiz Akgöz de Oktay K.'nin evine gelince ikili arasındaki tartışma kızışarak kavgaya dönüştü. Akgöz kavga sırasında karnından aldığı bıçak darbesiyle yaralandı.

Ağır yaralanan kadın kaldırıldığı hastanede hayatını kaybederken, Oktay K. olay yerine gelen polis ekiplerince gözaltına alındı. Hastanede hayatını kaybeden kadının cesedi Adli Tıp Kurumuna gönderildi. İşlemlerinin ardından sevk edildiği adliyede ifadesi alınan Oktay K., mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

"BIÇAĞI KENDİSİ KARNINA SAPLADI"

Filiz Akgöz'ün geçtiğimiz mayıs ayında Oktay K.'dan kendisine şiddet uyguladığı gerekçesiyle şikayetçi olduğu öğrenildi. Öte yandan emniyette verdiği ilk ifade ortaya çıkan piyanist Oktay K.'nın "Elinde bıçak vardı. Tartışma alevlenince sakinleştirmeye çalıştım, bıçağı karnına sapladı. Yarasına tampon yaparak 112'yi aradım" dediği ileri sürüldü.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...