Tgrt Haber
08 Temmuz 2021 11:34

Silahlı kavgada yaralanan belgesel filmin başrol oyuncusu tutuklandı

Adana'da güvercin meselesi yüzünden çıkan silahlı kavgada 1 kişi öldü, 6 kişi yaralandı. Kavga nedeniyle yürütülen soruşturmada 3 kişi tutuklandı. Tutuklananlar arasında Cono Aşireti'nin yaşamını konu alan belgesel filmin başrol oyuncusu Sergen Eşme de var.

Silahlı kavgada yaralanan belgesel filmin başrol oyuncusu tutuklandı
Adana,Cono,silahlı kavga

Adana'da güvercin meselesi yüzünden 1 kişinin öldüğü, 6 kişinin yaralandığı silahlı kavgaya karışan belgesel filmin başrol oyuncusu Sergen Eşme'nin de aralarında bulunduğu 3 kişi tutuklandı. "Bütün Mümkünlerin Kıyısında" isimli belgeselde Cono aşireti mensuplarının hayatı anlatılıyordu.

SOKAKTAN GEÇERKEN KURŞUNLARIN HEDEFİ OLDU

24 Haziran günü Yüreğir ilçesi Ulubatlı Hasan Mahallesinde Şahin Y., Özgür K., Bülent Gezerli ve Ayaz Gezer, Sergen Eşme ile Serdar Gezer’in aralarında bulunduğu iki grup arasında güvercin meselesi nedeniyle tartışma başladı. Tartışmanın büyümesiyle iki grup arasında silahlı çatışma yaşandı. Olayda sokaktan geçerken kurşunların hedefi olan Fatih Yıldırım (37) kaldırıldığı hastanede hayatını kaybederken, kavgaya karışan aralarında belgesel filmin başrol oyuncusu Sergen Eşme'nin de bulunduğu 6 kişi yaralandı. Yaralılar olay yerine gelen ambulanslarla hastaneye kaldırılırken, polis olay yerinde yaptığı incelemede pompalı tüfek ve tabancalara ait 50’nin üzerinde boş kovan buldu.

BELGESELİN BAŞROL OYUNCUSU TUTUKLANDI

Adana Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğüne bağlı Cinayet Büro Amirliği ekipleri, yaptığı titiz çalışma sonucunda Sergen Eşme ve Ayaz Gezer’in olayda tabanca kullandıklarını tespit etti. Gözaltına alınarak adliyeye sevk edilen Serdar Gezer, Sergen Eşme ve Bülent Gezerli tutuklandı. Ayaz Gezer'e ev hapsi cezası verilirken, Şahin Y. ve Özgür K. ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Sergen Eşme’nin Adana'da çekimleri devam eden Cono aşireti mensuplarının yaşamını anlatan "Bütün Mümkünlerin Kıyısında" belgesel filmin başrol oyuncusu olduğu öğrenildi.

Silahlı kavgada yaralanan belgesel filmin başrol oyuncusu tutuklandı

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...