Tgrt Haber
04 Ekim 2021 11:28

Saldırıdan 4 gün sonra baba olacaktı! Bekçi Fırat Doğan yaşam mücadelesini kaybetti

Tekirdağ'da 80 gün önce bir kavga ihbarı üzerine gittiği yerde silahlı saldırıya uğrayarak ağır yaralanan ve o günden beri yaşam savaşı veren Bekçi Fırat Doğan daha fazla hayata tutunamadı.

Saldırıdan 4 gün sonra baba olacaktı! Bekçi Fırat Doğan yaşam mücadelesini kaybetti
bekçi,tekirdağ,fırat doğan,silahlı saldırı

Tekirdağ’ın Süleymanpaşa ilçesinde, yaklaşık 3 ay önce bir kavga ihbarı üzerine gittiği yerde silahlı saldırıya uğrayan Bekçi Fırat Doğan, 80 günlük yaşam mücadelesini kaybetti. Doğan'dan geriye gözü yaşlı bir eş ve o komadayken doğan 2 aylık bebeği kaldı.

Tekirdağ’ın Süleymanpaşa ilçesinde 14 Temmuz 2021 tarihinde 2 aile arasındaki kavga ihbarına giden bekçilere silahlı saldırı sonrasında Gökçen Koşal şehit düşerken 30 yaşındaki Bekçi Fırat Doğan ise ağır yaralı olarak hastaneye kaldırıldı.

DURUMU İYİYE GİDİYORDU

Hastaneye sevk edilen Bekçi Fırat Doğan, bir süre Tekirdağ’da tedavi gördükten sonra İstanbul’a bir hastaneye sevk edildi. Şehit Bekçi Doğan, tedavi gördüğü hastanede durumu iyiye giderken, bir de hamile olan eşinden güzel haber gelmişti. Fırat ve Nesibe Doğan çiftinin Yağız Alp adında bir de nur topu gibi bir çocuğu dünyaya geldi.

80 GÜNLÜK MÜCADELENİN SONU HÜSRAN

Bekçi Fırat Doğan İstanbul’da tedavi gördüğü hastanede 80 günlük yaşam mücadelesini kaybetti. Acı haberi duyan bekçinin yakınları sinir krizleri geçirdi.

Şehit Bekçi için Tekirdağ’ın Süleymanpaşa ilçesinde bulunan Rüstemapaşa Camii'nde ikindi namazını müteakiben cenaze töreni düzenlenecek.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...