Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
23 Temmuz 2021 11:01

Şile’de denize girmek bugün de yasak: Bir kişinin daha cansız bedenine ulaşıldı

İstanbul Şile’de yüzmek için girdikleri denizde dalgalara kapılarak kaybolan 5 kişiden birinin daha cansız bedenine ulaşıldı

Şile’de denize girmek bugün de yasak: Bir kişinin daha cansız bedenine ulaşıldı
Şile,deniz

İstanbul Şile’de oluşan yoğun dalga ve akıntı boğulma vakalarının artmasına sebep oldu. Dalgaların 2 metreye ulaştığı Şile’de dün denize giren 5 kişini dalgalara kapılarak kayboldu. Olay sonrası Şile Kaymakamlığı denize girmeyi 2 gün yasaklarken vurdum duymaz vatandaşlar ise denize girmeye devam etti. Denize girmenin yasak olduğunu söyleyen cankurtaranlara vatandaşlar saldırdı. Çıkan kavgada bir cankurtaran bıçaklanarak yaralanırken, diğer cankurtaranlar da arkadaşlarını bıçaklayan şahsı darp etti.

KİMLİĞİ TESPİT EDİLEMEDİ

Şile Ayazma Plajı ve Kızılcaköy Plajı’nda dün sabah saatlerinde denize giren 5 kişi dalgalara kapılarak gözden kayboldu. Bir kişinin cansız bedenine ulaşılırken bir kişi ise sağ salim kurtarıldı. Denizde kaybolan Bedirhan Menge, Ömer Hadi Can ve diğer bir kişiyi arama çalışmaları dünden itibaren ekiplerce devam ediyor. Sabah saat 07.00 sıralarında denizden bir kişinin daha cansız bedeni çıkarıldı. Kimliği henüz tespit edilemeyen şahsın cansız bedeni, ambulansla hastane morguna kaldırıldı.

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...