Tgrt Haber
24 Temmuz 2021 08:36

Şile'den bir acı haber daha! Kayıp son kişinin cansız bedenine ulaşıldı

Son dakika haberi: İstanbul Şile’de girdikleri denizde akıntıya kapılan 5 gençten biri kurtarılmış, 4'ü gözden kaybolmuştu. İki gün süren arama çalışmalarında 4 gencin cansız bedenlerine ulaşıldı.

Şile'den bir acı haber daha! Kayıp son kişinin cansız bedenine ulaşıldı
istanbul,şile,deniz,kayıp,ölüm

Son dakika haberi  İstanbul’da bayramda deniz keyfi 4 genci canından etti.

Bayramın 3.günü sıcaktan bunalan 2'si Suriyeli 5 genç yüzmek için Şile'ye gitti. Denize giren gençler bir süre sonra dalgalara kapıldı. Biri son anda kurtarıldı. Diğer 4'ü ise gözden kayboldu.

İhbar üzerine olay yerine çok sayıda İtfaiye ekibi, dalgıç ve cankurtaran ekibi sevk edildi. Sahil güvenlik ekipleri de havadan destek verdi, 2 gün süren arama çalışmalarından peş peşe acı haberler geldi. Kaybolan 4 kişinin cansız bedenlerine ulaşıldı. 

Şile'den bir acı haber daha! Kayıp son kişinin cansız bedenine ulaşıldı

Denizden son olarak Ömer Hadi Can’ın cesedi çıkarıldı. Şile Kalesi yakınlarında kıyıya vuran gencin cesedi morga kaldırıldı.

Olayın ardından Kaymakamlık denize girişleri yasakladı. Ama yasağa rağmen bazı gençler denize girmeye devam etti. Ekipler gençleri engellemek için gün boyu denetim yaptı.

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...