Tgrt Haber
06 Ağustos 2021 08:59

Kaçak göçmenleri taşıyan minibüs devrildi: 2'si ağır 7 yaralı

Yabancı uyruklu kaçak göçmenleri taşıyan bir minibüs, Silivri mevkiinde bilinmeyen bir nedenle devrildi. Minibüsteki kişilerden 2'si ağır olmak üzere 7 kişi yaralandı.

Kaçak göçmenleri taşıyan minibüs devrildi: 2'si ağır 7 yaralı
Silivri,,trafik kazası,,kaza,

Silivri'de kaçak göçmenleri taşıdığı belirlenen bir minibüsün devrilmesi sonucu meydana gelen trafik kazasında 7 kişi yaralandı. Hastaneye kaldırılan yaralılardan ikisinin durumunun ağır olduğu öğrenildi.

Sabah 06:00 sıralarında, Silivri TEM Otoyolu Selimpaşa mevkiinde meydana gelen olayda, edinilen bilgiye göre, yabancı uyruklu kaçak göçmenleri taşıyan minibüs, otoyol üzerinde seyir halindeyken henüz belirlenemeyen nedenle devrildi. Minibüs içerisinde bulunan yolculardan 2'si ağır 7'si yaralandı.

Kazayı gören çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda sağlık ve polis ekibi sevk edildi. Yaralılar, sağlık görevlilerinin yaptığı ilk müdahalelerinin ardından civardaki hastanelere kaldırıldı.

Polis ekipleri, kazanın nedenine ilişkin geniş çaplı inceleme başlattı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...