Tgrt Haber
29 Eylül 2021 18:00

Sinir krizi geçirdi vatandaşlara korku dolu anlar yaşattı: Durağın camlarını indirdi

Mersin’de otobüs bekleyen vatandaşlar korku dolu anlar yaşadı. Sinir krizi geçiren bir kadın etraftan bulduğu taşlar ile otobüs durağının camlarını kırdı. O anlar saniye saniye kameralara yansıdı.

Sinir krizi geçirdi vatandaşlara korku dolu anlar yaşattı: Durağın camlarını indirdi
Otobüs,Durak,Mersin,Sinir krizi

Mersin’de sinir krizi geçiren K.A isimli kadın,  otobüs bekleyen vatandaşların olduğu bir durağa saldırdı. İş ve okul çıkış saatinde yaşanan olayda oldukça kalabalık olan otobüs durağında bulunan vatandaşlar korkuyla uzaklaşırken, saldırgan kadın ilk denemesinde başarısız oldu.

ANBEAN KAMERADA

Daha sonra aldığı başka bir taşla durağın başka bir camına vuran kadın, bu denemesinde başarılı oldu. Kırılan cam parçaları çevreye dağılırken, yaralanan olmadı. Olayın ardından bölgeye sevk edilen polisler kadını gözaltına aldı.  Öte yandan, olay anı bir vatandaş tarafından cep telefonu ile saniye saniye görüntülendi. 

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...