Tgrt Haber
02 Aralık 2021 17:02

Sel felaketinde kaybolan kişinin cesedi 4 ay sonra kıyıya vurdu

Sinop’un Türkeli ilçesinde, deniz kıyısında bir cesede rastlandı. Kimliği belirlenemeyen kişinin, 11 Ağustos’ta meydana gelen sel felaketinden hayatını kaybeden vatandaşlardan biri olduğu tahmin ediliyor.

Sel felaketinde kaybolan kişinin cesedi 4 ay sonra kıyıya vurdu
Sinop,Ceset,Sel felaketi

Sinop’un Türkeli ilçesine bağlı Güzelkent köyü Helaldı Limanı yakınlarında bir vatandaş tarafından bir insan cesedi bulundu. Durumun 112’ye bildirilmesi üzerine olay yerine çok sayıda ekip yönlendirildi. Savcılık tarafından olay yerinde incelemenin yapılmasının ardından ceset ekipler tarafından Türkeli Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. 

DNA ÖRNEKLERİ TOPLANACAK

Kimliğin belirlenmesi için Trabzon Adli Tıp Kuruma gönderilecek olan cesetten alınacak DNA örnekleri, 11 Ağustos’ta Sinop ve Kastamonu’da meydana gelen sel felaketinde hayatını kaybeden vatandaşların yakınlarından alınacak DNA örneği ile karşılaştırılarak, kimlik tespitinde bulunulacak.

Kum midyesi için Helaldı Limanı'na gelirken cesetle karşılaştığını söyleyen Atilla Küçükgürel, “Helaldı Limanı yakınlarına ceset vurdu. Allah rahmet eylesin, sevdiklerine sabırlar versin. Jandarma ve AFAD ekipleri geldi, cesedi kaldırıldı. Diyecek söz yok, üzgünüz” dedi.

82 KİŞİ HAYATINI KAYBETMİŞTİ

11 Ağustos 2021'de Batı Karadeniz bölgesinde etkili olan aşırı yağış sonucu meydana gelen sel, su baskını ve heyelanlarda toplam 82 kişi hayatını kaybetmiş, 228 kişi ise yaralanmıştı. 16 kişi için ise kayıp başvurusu yapılmıştı

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...