Tgrt Haber
24 Ocak 2022 15:54

Şırnak'ta kar kalınlığı dozer boyunu aştı

Hava sıcaklığının eksi 17’ye dayandığı Şırnak’ta yağışların etkisinin arttırdığı bu günlerde kar, yol açma çalışmalarını sürdüren dozerlerin boyunu aştı.

Şırnak'ta kar kalınlığı dozer boyunu aştı
Şırnak,Kar,Hava durumu

Şırnak’ta, karla mücadele çalışmaları devam ediyor. Kar kalınlığının dozer boyunu aştığı bölgelerde çalışmalar hummalı bir şekilde devam ediyor. Hava sıcaklığının eksi 17 dereceyi geçtiği Kato Dağı yamacındaki Cevizağaç köyü yakınlarındaki karla mücadele çalışmaları gece gündüz sürüyor.

Şırnak'ta kar kalınlığı dozer boyunu aştı

Kar kalınlığının 3 metreyi geçtiği yollarda ekiplerin çalışmaları görüntülendi. Beytüşşebap kaymakamlığına bağlı ilçe Özel İdare ekipleri gece gündüz çalışarak köy yollarını ulaşıma açmaya devam ediyor. Dozerlerle tüneller açılarak yollar açılıyor.

"KAR, DOZER BOYUNU GEÇİYOR"

Operatör İrfan Cin, günlerdir karla mücadele ettiklerini, son köy yolunu da ulaşıma açtıklarını söyledi. Cin, "Kar, dozer boyunu geçiyor. Açmak için çok zorlandık. Gece gündüz çalışıyoruz. Şok şükür yollarımızın tamamını açtık. Görüntülerde de gördünüz, çok kar yağdığı için güçlükle yolları açıyoruz" dedi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...