Tgrt Haber
06 Eylül 2021 11:45

Şişede durduğu gibi durmadı! Aynı masada eğlenen grup arasındaki kavga cinayetle bitti

Aydın’da birlikte yemek yiyip eğlenmek amacıyla restorana giden grup arasında çıkan kavga cinayetle sonuçlandı

Şişede durduğu gibi durmadı! Aynı masada eğlenen grup arasındaki kavga cinayetle bitti
Aydın,,kavga,

Aydın’ın Kuşadası ilçesinde meydana gelen olayda birbirleri ile tanışık oldukları öğrenilen bir grup aileleri ile birlikte akşam saatlerinde restorana gelip aynı masada yemek yemeye başladılar. İddiaya göre, alkol de alan grup arasında henüz belirlenemeyen bir nedenle kavga çıktı. Kavganın büyümesi ile restoranda başlayan kavga sokağa taştı. Olayda D.A. isimli şahıs tarafından bıçaklanan R.A. ile H.Ç. isimli şahıslar hastaneye kaldırıldı. Durumu ağır olan ve kalbinden yaralandığı öğrenilen Rasim Yıldız, Kuşadası Devlet Hastanesi’nde yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybederken, H.Ç. isimli diğer yaralının durumunun iyi olduğu öğrenildi.

VATANDAŞLARIN KAMERALARINA YANSIDI

Vatandaş kamerasına yansıyan kavgada tarafların ellerinde bıçakla birbirlerine saldırdığı görülürken, kadınların ise kavgayı önlemek için büyük çaba sarf etti. İlk etapta olayın vahametini anlayamayan kadınlar yerde yatan yakınlarının kalbinden bıçaklanmış ve ağır yaralı olduğunu görünce uzun süre gözyaşı döktüler.

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...