Tgrt Haber
04 Nisan 2022 13:10 - Güncelleme : 04 Nisan 2022 13:23

Şişli’de korkutan yangın: Patlama sesi duyuldu

Şişli’de bir pansiyonda çıkan yangında patlama sesleri duyuldu. Yangın büyük paniğe neden olurken dumandan etkilenen iki kişiye sağlık ekipleri müdahale etti.

Editör: Rümeysa Kaya / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
Şişli’de korkutan yangın: Patlama sesi duyuldu

Şişli Eskişehir Mahallesi’nde bulunan 5 katlı pansiyonun çatı katında saat 11.15 sıralarında henüz bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. Çatı katında çıkan yangından çıkan dumanlar kısa sürede binanın içini sararken pansiyonda kalanlar kendilerini can havliyle dışarı attı. Vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye ve sağlık ekibi sevk edildi.

PANSİYONDA KALANLAR KENDİLERİNİ BAVULLARIYLA DIŞARI ATTI

Pansiyonda konaklayan kişilerin panikle kendilerini sokağa attığı, bir kısmının ise yanlarına bavullarını da aldığı görüldü. Pansiyonda kalanlardan iki kişi ise binayı saran yoğun dumandan etkilendi.

Dumandan etkilenenlere, olay yerine gelen sağlık ekiplerince müdahale edildi.

Şişli’de korkutan yangın: Patlama sesi duyuldu

PATLAMA SESİ DUYULDU

Binanın çatı katında çıkan yangın sürerken, henüz neden kaynaklandığı bilinmeyen bir patlama sesi duyuldu. O dakikalarda pansiyon çevresinde bekleyenler büyük korku yaşadı. İtfaiye ekiplerinin yoğun çalışması neticesinde yangın kontrol altına alındı. Yangın tamamen söndürülünce çevredekiler rahat bir nefes aldı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...