Tgrt Haber
10 Ekim 2021 10:30

Şişli’de trafik kavgası: Önünü kesip, kurşun yağdırdı

​Şişli’de silahlı bir saldırgan, trafik kavgasında aracıyla önünü kestiği şahsa kurşun yağdırdı. Saldırı anları kameralara yansıdı.

Şişli’de trafik kavgası: Önünü kesip, kurşun yağdırdı
Şişli,,trafik,kavga,

29 Eylül’de Şişli'de meydana gelen olayda, sokak üzerinde seyir halindeki otomobil sürücüsü ile diğer bir sürücü trafikte kavga etmeye başladı. Bir süre sonra sürücünün önünü kesen şahıs, aracından inerek tartıştığı sürücüye kurşun yağdırdı. Saldırgan daha sonra da geldiği araçla olay yerinden kaçtı.

Yaralı sürücü ise aracın koltuğuna yığılıp kalırken, vatandaşlar ise ihbarda bulundu. İhbar üzerine olay yerine sağlık ve polis ekibi sevk edildi. Kısa sürede olay yerine gelen sağlık ekipleri yaralıyı yaptıkları ilk müdahalenin ardından ambulansla hastaneye kaldırdı.

SALDIRGAN YAKALANDI

Olayla ilgili çalışma başlatan Şişli İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri, kaçan saldırganı yakalamak için çevredeki güvenlik kamera kayıtlarını incelemeye aldı. Yapılan inceleme sonrasında olayı gerçekleştiren saldırganın önce eşkali daha sonra da kimliği belirlendi.

Olayla ilgili saldırgan A.S. olayda kullandığı silahla birlikte Feriköy'de yakalanarak gözaltına alındı. Saldırgan, Şişli Asayiş Büro Amirliği'ndeki ifadesinin ardından çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklanarak Metris Cezaevine gönderildi. Öte yandan, olay anı ise kameralara yansıdı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...