Tgrt Haber
30 Ağustos 2021 13:51

Sitem ederek, 50 senedir yaşadığı yeri terk etme kararı aldı

Akrabaları miras paylaşımı yüzünden tartışma yaşayan 67 yaşındaki Mehmet Kurt, mal ve mülkünü satarak 50 yıldır ikamet ettiği Sakarya’nın Serdivan ilçesini terk etme kararı aldı. Kurt, evinin üzerine ‘bu duruma düşürenler utansın’ yazısını astı.

Sitem ederek, 50 senedir yaşadığı yeri terk etme kararı aldı
Sakarya,miras,mülk

Sakarya’nın Serdivan ilçesi Çubuklu Mahallesinde çiftçilik yaparak geçimini sağlayan Mehmet Kurt, eşi Zekiye Kurt’un akrabaları ile mirasın paylaşımı esnasında sorun yaşadı.

50 YILDIR YAŞADIĞI YERİ TERK EDECEK

67 yaşındaki Mehmet Kurt, yaşadığı sorun sebebi ile mal ve mülkünü satarak 50 yıldır ikamet ettiği mahalleyi terk etme kararı aldı. Evi ile çiftçilik yaparken kullandığı tarım aletlerini satılığa çıkartan Kurt, evinin üzerine yazdığı ‘Bu duruma düşürenler utansın’ yazı ile de yaşadığı olaya tepkisini gösterdi.

Sitem ederek, 50 senedir yaşadığı yeri terk etme kararı aldı

İFTİRALARA MAĞDUR KALADIK

Yaşanan olay ile alakalı konuşan Mehmet Kurt, “Mal paylaşımı konusunda akrabalarımız ile birtakım olumsuz olaylar yaşadığımdan dolayı mal ve mülkümü satmaya karar verdim. Ve birtakım iftiralara uğradık, mal meraklısı olmamamıza rağmen, iftiralara mağdur kaldık. Bu da benim psikolojimi bozdu ve daha olumsuz olaylar yaşamamak için mal ve mülkümü satma kararı aldım." dedi.

Sitem ederek, 50 senedir yaşadığı yeri terk etme kararı aldı

BENİ BU DURUMA DÜŞÜRENLER UTANSIN

Kurt sözlerini, "En azından bir arazimde konteynırım var orada yaşayıp, hayatımı devam ettirmeyi, en iyisinin de bu olacağını düşündüm. Mal ve mülkümü satarak yaşadığım bu yeri terk edeceğim, beni bu duruma düşürenler utansın. 50 senedir burada yaşıyorum” şeklinde tamamladı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...