Tgrt Haber
18 Ocak 2022 13:25

Sivaslıların Manuş Baba’ya tepkisi devam ediyor: Dondurucu soğukta şınav çekti

Soğuk havayı sebep göstererek konsere çıkmadığı iddia edilen ünlü şarkıcı Manuş Baba’ya Sivaslıların tepkisi devam ediyor. 37 yaşındaki Umut Toparlak gece yarısı dondurucu soğuğa rağmen şınav çekerek video ile ünlü şarkıcıya seslendi.

Sivaslıların Manuş Baba’ya tepkisi devam ediyor: Dondurucu soğukta şınav çekti
Manuş Baba,sivas,konser

Sivas’ta geçtiğimiz günlerde düzenlenen etkinlikte sahneye çıkması beklenen Manuş Baba’nın soğuk havayı bahane ederek konsere çıkmadığı iddia edilmişti. Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Manuş Baba, konser için gerekli önlemlerin alınmadığını ifade ederek kimsenin hayatını riske atmamak adına iptal kararını aldıklarını duyurdu.

KIYAFETLERİNİ ÇIKARDI ŞINAV ÇEKTİ

Manuş Baba’nın bu açıklamasına rağmen Sivaslılardan tepki gelmeye devam ediyor. Binlerce hayranını soğuk havada saatlerce bekleten ve hevesini kursağında bırakan Manuş Baba’ya ilginç tepki 37 yaşındaki Umut Toparlak’tan geldi. Toparlak, gece saatlerinde kıyafetlerini çıkararak şınav çektiği anları cep telefonu kamerasıyla kaydetti.

Sivaslıların Manuş Baba’ya tepkisi devam ediyor: Dondurucu soğukta şınav çekti

“BU SOĞUKTA SPOR YAPIYORSAM O DA KONSER YAPACAK”

Umut Toparlak, “2007’den beri sporu ve doğayı seviyorum. Sivas’ın insanı üşümez, havası sert insanı merttir. Soğukta spor yapmayı çok seviyorum. Özellikle eksi 30, eksi 35’de spor yapmak benim favorim. Bunu her sabah haftanın 6 günü yapıyorum. Sabah 6’da kalkıp 7 buçuğa kadar dağlardayım, karın üzerindeyim. Manuş Baba’nın o soğukta insanları toplayıp da konsere çıkmamasını kınıyorum. Çünkü Sivas’ın halkı üşümez, yiğittir. Ben bu soğukta şınav çekip spor yapıyorsam Manuş Baba da çıkıp konser yapacaktı. Orada binlerce insanı toplayıp da ben soğuk olduğu için konser yapmıyorum demek doğru bir şey değildi. Konser alanının bulunduğu yerde, Sivas’ın Yıldız Dağı tabii ki soğuk olacak. Karların ortasında bir yer orası. O kadar insanı bekletti. Kendisine tepkimi sunuyorum” diye konuştu.

Sivaslıların Manuş Baba’ya tepkisi devam ediyor: Dondurucu soğukta şınav çekti

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...