Tgrt Haber
09 Şubat 2022 11:00

Sivil ekiplerden ücret isteyen değnekçi yakayı ele verdi

Beşiktaş ve Beyoğlu'nda değnekçilere yönelik gerçekleştirilen denetimlerde bir şüpheli, sivil ekip aracından da otopark ücreti isteyince yakayı ele verdi.

Editör: Anday Celayir / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
Değnekçinin polis ekipleriyle yaptığı pazarlık pahalıya patladı

Beşiktaş ve Beyoğlu'nda değnekçilere yönelik gerçekleştirilen denetimlerde 5 şüpheli yakalandı.

EKİPLERDEN ÜCRET İSTEDİ

Trafik Denetleme Şube Müdürlüğüne bağlı Sivil Trafik ekipleri değnekçiliklere yönelik denetimi yaptı. Beyoğlu'nda Kuyu Sokak üzerinde araçlarını park etmek isteyen sürücülerin yanına gelerek otopark ücreti istediği belirlenen Mehmet G., sivil ekip aracından da otopark ücreti isteyince yakalandı.

4 DEĞNEKÇİ DAHA YAKALANDI

Ayrıca gün içinde korsan otoparkçılık yapan şahıslara yönelik diğer denetimler ise Beşiktaş'ta Cevdetpaşa Caddesi ile İnşirah Caddesi'nde gerçekleştirildi.

Denetimlerde Cevdetpaşa Caddesi'nde araçlarını park etmek isteyen sürücülerin yanına gelerek otopark ücreti istediği tespit edilen Cengiz T. ve Cem K. isimli şahıslar ile İnşirah Caddesi'nde sürücülerinden otopark ücreti istediği belirlenen Ahmet Y. ve Metin Ç. isimli 4 kişi daha yakalandı.

Beyoğlu ve Beşiktaş'ta gerçekleştirilen denetimlerde gözaltına alınan 5 kişi polis merkezine götürüldü.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...