Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
26 Ocak 2022 14:12

Şizofreni hastası genç, annesinin boğazını keserek katletti

İstanbul Sultanbeyli’de şizofren hastası olan bir kişi, aynı evde yaşadığı annesini boğazını keserek katletti. Zanlı, olay yerine gelen polis ekipleri tarafından gözaltına alındı. Olayla ilgili konuşan zanlının akrabaları, “Sadece bir kere tedavi gördü. 1-2 ay yattı” dedi.

Şizofreni hastası genç, annesinin boğazını keserek katletti
İstanbul,Sultanbeyli,Şizofreni,Gözaltı,Polis,Cinayet

İstanbul Sultanbeyli’de şizofreni hastası Orhan Oruç Güney, aynı evde yaşadığı annesi Gülbeyaz Güney’i henüz bilinmeyen bir nedenden dolayı boğazını keserek katletti. Olay yerine sevk edilen polis ekipleri tarafından tutuklanan zanlı ifadesi alınmak üzere karakola götürüldü.

Zanlının annesini öldürdüğü sırada babasının işte olduğu ve şahsın da önce de şizofreni nedeniyle tedavi gördüğü belirtildi.

Şizofreni hastası genç, annesinin boğazını keserek katletti
İstanbul Sultanbeyli’de şizofreni hastası Orhan Oruç Güney, aynı evde yaşadığı annesi Gülbeyaz Güney’i henüz bilinmeyen bir nedenden dolayı boğazını keserek katletti.

“SADECE BİR KERE TEDAVİ GÖRDÜ. 1-2 AY YATTI”

Kan donduran olaydan sonra zanlını akrabaları açıklamalarda bulundu. Zanlı Orhan Oruç Güney’in  amcası Muammer Oruçgüney, “Kendisinin ailevi olarak sorunu yoktu. Sadece bir kere tedavi gördü. 1-2 ay yattı. Bir sorun olmadı. Babası işe gittikten sonra komşusu aramış” dedi.

Oğlu tarafından öldürülen Gülbeyaz Oruçgüney’in amcası Lisan Aksu, “Psikolojik nedenlerden dolayı tedavi ediliyordu. Detaylı bilgi bilmiyoruz, olay bundan ibaret” dedi. 

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...