Tgrt Haber
20 Kasım 2021 23:34

SMA hastası çocuğunun sağlık durumuna dayanamayan anne intihar etti

Eskişehir’de SMA Tip-1 hastalığı ile mücadele eden 1 buçuk yaşındaki Muzaffer Emin Kiraz’ın durumuna dayanamayarak intihar eden anne Emine Kiraz son yolculuğuna uğurlandı.

SMA hastası çocuğunun sağlık durumuna dayanamayan anne intihar etti
Eskişehir,sma,,Muzaffer Emin Kiraz,Emine Kiraz

Eskişehir’de SMA Tip1 teşhisi koyulan 1 buçuk yaşındaki Muzaffer Emin Kiraz’ın yoğun bakımda tedavisi devam ediyor. Muzaffer Emin Kiraz’ın tedavisi için 24 milyon TL’ye ihtiyaç duyulurken baba İsmail Kiraz’ın belediye çalıştığı öğrenildi. Anne Emine Kiraz, oğlunun sağlık mücadelesi için valilikten izin alarak kampanya başlattı. Muzaffer Emin Kiraz'ın tedavisi için başlatılan kampanyada tedavi için gereken paranın sadece yüzde 3’lük bir kısım toplanabildi.

ANNE KİRAZ BUNALIMA GİRDİ

10 yıl önce yine aynı hastalıktan çocuğunu kaybeden Emine Kiraz, kampanyanın yeterli desteği görmemesi üzerine bunalıma girdi. Anne Emine Kiraz, oğlunu yoğun bakıma bıraktıktan sonra evine döndü. Oğlu ile birlikte fotoğraf paylaşan Kiraz, sosyal medyasından paylaşımda bulundu. 

SOSYAL MEDYADAN ÇAĞRIDA BULUNMUŞTU

Kiraz’ın sosyal medya hesabında oğlu için yaptığı paylaşımda ise, “Evladım ile çekindiğim son fotoğraf. Kokusuna hasretim benden ayrı yoğun bakımda odalarında acı içinde. Bir anne olarak yalvarıyorum. Yardım edin, ben evladımı kaybetmekten çok korkuyorum. Bu acıyı yaşadım. Bir daha yaşamaya dayanamam. Lütfen elimizden tutun, sizlere ihtiyacımız var. Muzaffer evini, annesini ve ailesini özledi. Bilmediği yerde bilmediği cihazlar içinde küçücük bedeni ile” ifadelerini kullandığı paylaşımı sosyal medyasında yürekleri dağladı.

İNTİHAR EDEREK YAŞAMINA SON VERDİ

Muzaffer’in yanı sıra 13 yaşında bir çocuğu olduğu öğrenilen Emine Kiraz, evde kendini asarak hayatını son verdi. Kiraz’ın cenazesi Sütlüce Orta Camii’nde ikindi namazını müteakip kılınan cenaze namazının ardından Asri Mezarlıkta toprağa verildi.

SMA hastası çocuğunun sağlık durumuna dayanamayan anne intihar etti

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...