Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
26 Aralık 2020 12:13

Sokağa çıkma kısıtlamasında çıkan kavga kanlı bitti

Çekmeköy’de sokağa çıkma kısıtlamasında site sakini ile sitenin güvenlik görevlisi arasında kavga çıktı. Arbede sırasında aldığı darbelerle kafasından yaralanan güvenlik görevlisi hastaneye kaldırılırken, site sakini gözaltına alındı.

Sokağa çıkma kısıtlamasında çıkan kavga kanlı bitti
Çekmeköy,sokağa çıkma kısıtlaması

Olay, Çekmeköy Merkez Mahallesi Durmuşoğlu Caddesi’nde bulunan bir sitede sokağa çıkma kısıtlamasında saat 10.30 sıralarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, site sakini Fatih V. ile sitenin güvenlik görevlisi İbrahim S. arasında tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesiyle birlikte evine giderek pompalı tüfek alan Fatih V. güvenlik görevlisini korkutmak için havaya birkaç el ateş etti. Daha sonra tekrar İbrahim S.’nin yanına gelerek tartışmaya devam etti. Aralarında çıkan arbede sonucu aldığı darbelerle yere yığılan güvenlik görevlisi İbrahim S. kafasından yaralandı.
Olayı gören diğer güvenlik görevlilerinin ihbarı üzerine olay yerine polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Kafasından yaralanan İbrahim S. ambulansla hastaneye kaldırıldı. Site sakini Fatih V. ise polis ekiplerince gözaltına alındı.
Site sakinlerinden bir vatandaş, “Komşuyla güvenlik görevlisi tartışmışlar. Güvenlik görevlisini kafasından yaralamış” diye konuştu.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...