Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
09 May 2022 10:10 - Güncelleme : 09 May 2022 10:12

Sokak köpeğinden kaçarken minibüs çarptı

Büyükçekmece’de ekmek almaya giden 15 yaşındaki çocuğa, köpekten kaçarken minibüs çarptı. Metrelerce havaya uçan genç yaralandı. Yaşanan o anlar saniye saniye güvenlik kamerasına yansıdı.

Editör: Anday Celayir / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
Kaza anı çevredeki güvenlik kameralarına anbean yansıdı.
Kaza anı çevredeki güvenlik kameralarına anbean yansıdı.

Büyükçekmece’de ekmek almak için dışarı çıkan 15 yaşındaki çocuğa, sokak köpeğinin saldırması sonucu minibüs çarptı. Metrelerce havaya uçan genç hastaneye kaldırıldı.

METRELERCE HAVAYA UÇTU

Geçtiğimiz hafta Büyükçekmece Mimaroba Mahallesi’nde, arkadaşlarıyla ekmek almaya giden 15 yaşındaki Mehmet Efe Toprak’a, başıboş bir köpek saldırdı. Hayvanın havlaması ile korkan genç, kendini yola atarken o sırada seyir halindeki bir minibüs Toprak’a çarptı. Kazanın etkisi ile metrelerce havaya uçan yaralı, ailesi tarafından hastaneye kaldırıldı. Olay sonrasında ayağı alçıya alınan genç, o anlarda çok korktuğunu ifade ederken, kaza anı çevredeki güvenlik kameralarına anbean yansıdı.

ÖLDÜM SANDIM

Kaza sonrasında gözlerini hastanede açtığını söyleyen Mehmet Efe Toprak, “Ben arkadaşlarım ile ekmek almaya gidiyordum. Bir dükkanın önünde duran sokak köpekleri havlamaya başladı. Bende hayvanlardan korktum ve yola atladım. O sırada yoldan geçen bir araba bana çarptı. Gözümü açtığımda hastanedeydim ve öldüm sandım. Sonra etrafımdaki insanları gördüm ve ölmediğimi anladım. Ayağımı alçıya aldıktan sonra beni hastaneden çıkardılar” dedi.

O AN ÇOK KORKTUM

Olayı anlatan görgü tanığı Necati Bülbül, “Arkadaşım ile ekmek almaya çıkmıştık. Sokakta başıboş gezen köpekler bize havlamaya başladı. Arkadaşımda korkarak kendini yola atınca araba çarptı. Ben o an çok korktum, kolunda bacağında kan var sandım. Hemen babasına haber verdim ve hastaneye götürdü. Daha öncede burada köpeklerin havlaması ile bazılarına araba çarpmıştı” diye konuştu.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...