Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
26 Ağustos 2021 10:02

Sokak köpeklerinin saldırdığı bisikletli çocuk arabanın altında kaldı: O anlar saniye saniye kaydedildi

Adana'da bisikletiyle gezintiye çıkan 13 yaşındaki Arda Dorun Derin, kaldırımda ilerlerken sokak köpeklerinin saldırısına uğradı. Köpeklerden korkarak bisikletiyle yola çıkan Derin, otomobilin altında kalarak hayatını kaybetti.

Sokak köpeklerinin saldırdığı bisikletli çocuk arabanın altında kaldı: O anlar saniye saniye kaydedildi
trafik kazası,adana,arda soruk derin,bisiklet,sokak köpeği,saldırı

Adana'da bisikletiyle kaldırımda giden 13 yaşıındaki Arda Doruk Derin, sokak köpeklerinin saldırısından korkup yola fırlayınca hayatını kaybetti. Talihsiz çocuğun saldırıya uğrayarak yola atıldığı anlar, bir otobüsün kamerası tarafından saniye saniye kaydedildi.

2000 Evler Mahallesi, Öğretmenler Bulvarı üzerinde, 21 Ağustos günü meydana gelen iddiaya göre, 13 yaşındaki Arda Doruk Derin, bisikletiyle kaldırımda giderken bölgede sürü halinde başıboş gezen sokak köpeklerinin saldırısına uğradı. Derin, köpeklerden korkup kaçarken bisikleti ile bulvara fırladı. Bu sırada toplu taşıma aracı çocuğa çarpmaktan son anda kurtulurken, yan şeritten gelen bir başka otomobil çocuğu altına aldı.

Sokak köpeklerinin saldırdığı bisikletli çocuk arabanın altında kaldı: O anlar saniye saniye kaydedildi

SÜRÜCÜ KUSURLU BULUNMADI

Çarpmanın etkisiyle fırlayan çocuk, refüjün kenarına düşerek ağır yaralandı. Otomobil sürücüsü M.B. hemen aracını sağa çekip çocuğun yardıma koştu. Kazayı gören diğer vatandaşlar da sağlık ekiplerine haber verdi. Derin, olay yerine gelen ambulansla hastaneye kaldırıldı. Ancak bir gün sonra hayatını kaybetti. Kazadan sonra gözaltına alınan otomobil sürücüsü, kusurlu bulunmadığı için ifadesinin ardından serbest bırakıldı. Derin’in cenazesi ise yapılan otopsinin ardından ailesi tarafından Kabasakal Mezarlığında defnedildi.

HEM BABA HEM EVLAT ACISI

Kazadan hayatını kaybeden çocuğun babası Mehmet Derin’in bu olaydan iki hafta önce de babasının kaybettiği öğrenildi. Derin, çocuğunu da kazada kaybedince iki hafta arayla hem baba hem evlat acısı yaşadı.

HERKES ŞİKAYETÇİ AMA...

Bu arada kazayı gören Mehmet Şaşmaz ise, çocuğun sokak köpeklerinden kaçmak isterken aracın altında kalıp can verdiğini söyleyerek, “Burada sokak köpeklerinden kaynaklanan ilk olay değil. Daha önce de bir kişi bu köpekler saldırdığı için ayağını kırmıştı. Burada köpeklerden herkes şikayetçi, köpekler herkese saldırıyor. Burada sürü halinde geziyorlar. 15-20 tane köpek var. Mahalleli ve esnaf şikayetçi oluyor ancak hiçbir şey olmuyor” dedi.

Öte yandan çocuğun ölümüne neden olan köpekler bulvar kenarındaki boş arazide görüntülendi. Köpeklerin özellikle yayalara, bisikletli ve motosikletli kişilere saldırmaya devam ettiği bildirildi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...