Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
30 Haziran 2021 09:57

Sokak ortasında intihar: Polis önledi

Samsun'da sokak ortasında boynuna falçata dayayarak intihara kalkışan şahıs ikna olmayınca polisin müdahalesiyle intihardan vazgeçirildi.

Sokak ortasında intihar: Polis önledi
Samsun,intihar

Olay, Samsun'un İlkadım ilçesi Yaşardoğu Mahallesi'nde akşam meydana geldi.

Edinilen bilgiye göre, nakliyatçılık yapan İ.T., evinin yakında ikamet eden S.T.'ye nakliyat işi yapıp parasının bir kısmını alamadığını iddia ederek bunalıma gidip sokak ortasında falçatayı kendi boynuna dayayarak intihara kalkıştı.

Sokak ortasında intihar: Polis önlediOlay yerine çok sayıda resmi ve polis ekipleri sevk edildi. Polis İ.T.'yi sokak ortasında ikna etmek için uzun süre uğraştı.

BİBER GAZI SIKARAK ETKİSİZ HALE GETİRİLDİ

Bir türlü ikna olmayan İ.T.'ye müdahale eden polis ekipleri taşkınlığını sürdüren şahsı biber gazı da sıkarak etkisiz hale getirip kelepçe taktı.

Sokak ortasında intihar: Polis önlediPolis aracına götürülen İ.T. daha önceden ayağının kırık olduğunu ileri sürerek, "Ayağım kırık" diye bağırdı ve borçlusu S.T.'ye hitaben tehditlerde bulundu.

Polis aracına bindirilen İ.T., İlyasköy Polis Merkezine götürüldü.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...