Tgrt Haber
25 Ekim 2021 13:56

Son dakika: Ankara Şehir Hastanesi'nden Rümeysa Berin Şen açıklaması

Son dakika: Ankara Şehir Hastanesi, trafik kazasında hayatını kaybeden Rümeysa Berin Şen ile ilgili açıklama yaptı. Sosyal medyada 36 saat nöbetten dolayı olayın meydana geldiği iddiaların gerçeği yansıtmadığı belirtildi.

Son dakika: Ankara Şehir Hastanesi'nden Rümeysa Berin Şen açıklaması
Rümeysa Berin Şen,trafik kazası,Rümeysa Berin Şen kaza

Ankara Şehir Hastanesi’nde görevli 25 yaşındaki doktor Rümeysa Berin Şen, dün öğlen saatlerinde nöbetten çıktıktan sonra evine giderken 38 AEK 935 plakalı otomobiliyle yol kenarında duran 06 KB 957 plakalı kamyona arkadan çarptı. Kamyonun altına giren otomobil hurdaya döndü. Çevre esnafın ihbarı üzerine kaza yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Gelen sağlık ekibinin yaptığı kontrolde, araçta sıkışan Şen'in hayatını kaybettiği belirlendi.

SOSYAL MEDYADAKİ İDDİALAR YALANLANDI

Ankara Şehir Hastanesi, trafik kazasında hayatını kaybeden Rümeysa Berin Şen'in ölümüyle ilgili, "Çalışma arkadaşımızın vefatı sonrası, sosyal medyada 36 saat nöbetten dolayı olayın meydana geldiğine ilişkin iddialar üzüntümüzü daha da artırmaktadır. Dr. Rümeysa Berin Şen, cuma gecesi normal nöbetini tutmuş ve cumartesi sabah nöbet bitiminde hastaneden ayrılıp evine giderken bu acı olay meydana gelmiştir" açıklamasını yaptı.

Açıklamada ayrıca şu ifadelere yer verildi

“Vatandaşlarımızın her türlü sağlık ihtiyacını karşılamak için bütün camiamız gayretle çalışmaktadır. Özellikle salgın döneminde olağanüstü bir özveriyle çalışan biz sağlık çalışanlarının yükünün daha da katlandığı bir gerçektir. Elbette çalışma arkadaşlarımızla birlikte en önemli görevimiz, vatandaşlarımızın ihtiyaç duyduğu sağlık hizmetini insanımıza yakışır şekilde sunmaktır. İnsanımızı daha da sağlıklı kılma mücadelemizin ana unsuru olan hekimlerimizin çalışma şartlarını daha da iyileştirmek için dün olduğu gibi bugün de azimle çalışmaktayız. Bu vesileyle fedakârca çalışan tüm sağlık çalışanlarımıza bir kez daha şükranlarımızı sunuyoruz. Mesai arkadaşımıza Allah’tan rahmet, ailesine ve sevdiklerine sabır diliyoruz. Hepimizin başı sağ olsun.”

 

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...