Tgrt Haber
22 Aralık 2021 08:41

Son dakika... Ankara'da halk otobüsü kaza yaptı: 5'i ağır 25 yaralı

Son dakika haberi: Ankara'nın Sincan ilçesinde kayganlaşan yolda hakimiyetini kaybeden halk otobüsü şoförü bariyerlere saplandı. Kaza 5'i ağır 25 kişi yaralandı, 13 yaşlarında bir öğrencinin ise bacağının koptuğu öğrenildi.

Son dakika... Ankara'da halk otobüsü kaza yaptı: 5'i ağır 25 yaralı
Ankara,SİNCAN,halk otobüsü

Ankara Sincan Yenikentte Şahan Kışlası yakınlarında feci bir kaza yaşandı. Kayganlaşan yolda sürücünün kontrolünden çıkan halk otobüsü köprü üzerinde bulunan korkuluklara çarptı. Kazada ilk belirlemelere göre çok sayıda yaralının olduğu bildirildi. Şuana kadar herhangi bir vatandaşın ölüm haberi gelmedi. Olay yerine çok sayıda sağlık ekibi gönderildi.

Son dakika... Ankara'da halk otobüsü kaza yaptı: 5'i ağır 25 yaralı

20'NİN ÜZERİNDE YARALI

Ankara-Ayaş yolu Yenikent'te Şehit Üsteğmen Hasan Şahan Kışlası önünde halk otobüsü kaza yaptı. Kazada ilk belirlemelere göre 5'i ağır 25 kişinin yaralandığı bildirildi. Aralarınında öğrencilerin bulunduğu otobüste yaklaşık 13 yaşlarında bir çocuğun ise bacağının koptuğu bilgisine ulaşıldı. Sağ tarafının neredeyse yok olan otobüsü ekipler olay yerinden kaldırmaya çalışıyorlar. Yaralılar hastaneye kaldırılırken şoförün ise durumunun iyi olduğu belirlendi. 

Ankara İtfaiyesi'nden yapılan açıklamada:

"Sincan Ayaş yolu Yenikent girişinde trafik kazası ihbarı üzerine Sincan istasyonu ve Sincan Osb istasyonu saat 08.02 de olay yerine çıkış yapmıştır. Saat 08.05 de olay yerine ulaşan ekibimiz 503 hat numaralı Ego otobüsünün bariyerlere vurması sonucu tahmini 20 yaralının olduğunu bildirmiştir. Çalışmalarımız devam etmektedir"

OLAY YERİNDEN İLK GÖRÜNTÜLER

AYRINTILAR BİRAZDAN...

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...