Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
12 Kasım 2021 12:32

Son dakika... Malatya'da 4,7 büyüklüğünde deprem | Son depremler

Son dakika haberi: AFAD'dan gelen son bilgilere göre, Malatya'da 4,7 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi.

Son dakika... Malatya'da 4,7 büyüklüğünde deprem | Son depremler
afad,malatya,deprem

AFAD'dan gelen son bilgilere göre, Malatya'nın Pütürge ilçesinde saat 12.19'da 4,7 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi.Son dakika... Malatya'da 4,7 büyüklüğünde deprem | Son depremler

AFAD: OLUMSUZ BİR DURUM YOK

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı, (AFAD) Malatya Pütürge'deki depremde olumsuz bir ihbarın gelmediğini bildirdi.

AFAD, yaptığı açıklamada "Pütürge ilçesinde meydana gelen deprem sonrası, şu an itibarıyla, olumsuz bir ihbarın bulunmadığı bilgisi alınmıştır. Tarama çalışmaları devam etmektedir. Gelişmeleri takip ediyoruz" ifadelerine yer verdi.

ÇEVRE İLLERDEN DE HİSSEDİLDİ

Merkez üssü Malatya’nın Pütürge ilçesi olan 4.7 büyüklüğünde deprem, başta Elazığ olmak üzere bölgedeki birçok ilden hissedildi. AFAD’dan yapılan açıklamada, Malatya'nın Pütürge ilçesinde saat 12.19'da 4,7 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Malatya’daki deprem, başta Elazığ olmak üzere, Adıyaman, Şanlıurfa, Diyarbakır’dan da hissedildi.

KANDİLLİ 4,9 OLARAK DUYURDU

Kandilli Rasathanesi'nin resmi sitesinde yayımlanan veride ise depremin şiddeti 4,9 olarak belirtildi. Twitter paylaşımında merkez üssü Pütürge olan depremi 5,0 büyüklüğünde bulunan Boğaziçi Üniversitesi'ne bağlı Kandilli Rasathanesi, resmi internet sitesinde ise bilgiyi güncelleyerek şiddeti 4,9 olarak duyurdu.

Son dakika... Malatya'da 4,7 büyüklüğünde deprem | Son depremler

ELAZIĞ VALİSİ TORAMAN: İLİMİZDE BİR OLUMSUZLUK OLMADI

Elazığ Valisi Dr. Ömer Toraman Malatya’nın Pötürge ilçesinde meydana gelen 4.7 büyüklüğündeki depremin ardından sosyal medya üzerinden açıklamalarda bulundu. Vali Toraman, "Bugün saat 12.19’da Malatya Pötürge merkezli 4.7 büyüklüğündeki depremle ilgili olarak ilimizde şu ana kadar ulaşan her hangi bir olumsuzluk yoktur. Bölgeye yakın olan yerleşim birimlerinde tarama yapmaya devam ediyoruz” dedi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...