Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
12 Ağustos 2021 16:13

Son dakika... Sinop’ta selde kaybolan bir kişinin cesedine ulaşıldı

Son dakika haberi: Sinop’un Ayancık ilçesinde selde kaybolan bir kişinin cesedine ulaşıldı.

Son dakika... Sinop’ta selde kaybolan bir kişinin cesedine ulaşıldı
Sinop,sel

Sinop’un Ayancık ilçesi Babaçay köyünde sele kapıldığı düşünülen kayıpların aranma çalışmalarına devam ediliyor. 1 kişinin de cansız bedenine ulaşıldı.

1 KİŞİNİN CANSIZ BEDENİNE ULAŞILDI

Selin en çok etkilediği yerlerden biri olan Ayancık’ta en çok mağduriyetin yaşandığı yerlerden birisi de ilçeye bağlı Babaçay köyü oldu. Köye karayolu ile ulaşım sağlanamadı. Vatandaşlar 2 gündür helikopterle önce Ayancık ilçe merkezine, sağlık durumu kötü olanlar ise Sinop il merkezine tahliye edildi. Selden ilk acı haber de selin en çok etkilediği Babaçay köyünden geldi. Ekipler, sel sularına kapılan 1 kişinin cansız bedenine ulaştı.

Karayolu ulaşımının kapalı olduğu Babaçay köyündeki kayıp olduğu düşünülen şahısların aranma çalışmaları da aralıksız sürüyor. Bölgede birçok kuruma bağlı ekip arama kurtarma çalışmalarını sürdürürken selin yıkıp geçtiği Babaçay köyünden kurtarma ve tahliye görüntüleri de gelmeye devam ediyor.

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...