Tgrt Haber
28 Temmuz 2021 12:56

Sorumsuzluğun bu kadarı: Dondurmacıda bebeğini unuttu

Bursa’da akıllara durgun veren bir olay yaşandı. Dondurmacının önündeki kuyrukta arabasıyla unutlan bebek için esnaf, polis ve vatandaşlar seferber oldu.

Sorumsuzluğun bu kadarı: Dondurmacıda bebeğini unuttu
bursa,,dondurma,,kayıp,,bebek,

Bursa’nın tarihi çarşısında bulunan bir dondurma dükkanında ilginç bir olay yaşandı. Dondurmacının önünde arabasıyla bebeği bırakan anne ortadan kaybolunca dükkan sahibi ve çalışanlar harekete geçti. Bebeğin ağlamaması için çalışanlar bebeğe dondurma külahı verip onunla sohbet etti. İş yeri sahibi kalabalığa seslenip sosyal medya hesabından paylaştı. İhbara karşı kimsenin sesi çıkmayınca dükkan sahipleri ihbarda bulundu. süre sonra olay yerine gelen ekipler bebeği teslim alacağı sırada ailesi geldi. Sakin bir şekilde bebeği almak isteyen aile polis ekiplerinin yaptığı kimlik sorgusunun ardından unuttukları bebeğini alarak aynı yerde oturmaya devam etti. Dondurma almaya gelen başka bir kadın ise anneye tepki gösterdi.

Sorumsuzluğun bu kadarı: Dondurmacıda bebeğini unuttu

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...