Tgrt Haber
04 Ocak 2020 13:50

Sosyal medya hesabından duyurdu, 1 gün sonra ölü bulundu

Antalya’da futbol saha komiseri olarak görev yapan 65 yaşındaki kişi, sosyal medya hesabından 18 maddelik veda mesajı bıraktıktan 1 gün sonra kimyasal madde ile yaşamına son verdi.

Sosyal medya hesabından duyurdu, 1 gün sonra ölü bulundu
Sosyal medya,intihar

Kepez ilçesindeki futbol saha komiseri olan Muzaffer P., ailevi ve maddi sorunlar nedeniyle bunalıma girdi.

18 maddelik mesaj

Muzaffer P., sosyal medya hesabından dostlarına, mesai arkadaşlarına, spor camiasına, eski eşini de içine alan 18 maddelik veda mesajı yayınladı. Bu mesajın ardından yakınları Muzaffer P.’nin yaşadığı Kepez ilçesi Hüsnü Karakaş Mahallesi’ndeki evine geldi.

Giriş çıkış yasaklandı

Kapının açılmaması üzerine durum 112 Acil Çağrı Merkezine bildirildi. İtfaiyenin yardımıyla kapısı açılan daireye gelen koku üzerine sağlık ve AFAD ekipleri özel kıyafetler giyerek girdi. Polis kimyasal madde şüphesi nedeniyle sokağa şerit çekerek, giriş çıkışı yasakladı.

Eşini sorumlu tuttu

Özel kıyafet ve maskeli şekilde evde inceleme yapan ekipler Muzaffer P.’nin yanında fare zehri ilacı poşeti buldu. Muzaffer P., sosyal medya hesabında ayrıca yaptığı paylaşımda eşinin kendisini dolandırdığını, ölümünden de sorumlu olduğunu ileri sürdü.

Olay yeri ve savcılık incelemesinin ardından Muzaffer P.’nin cansız bedeni Antalya Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

Olayla ilgili fotoğraflar:

Sosyal medya hesabından duyurdu, 1 gün sonra ölü bulunduSosyal medya hesabından duyurdu, 1 gün sonra ölü bulunduSosyal medya hesabından duyurdu, 1 gün sonra ölü bulunduSosyal medya hesabından duyurdu, 1 gün sonra ölü bulunduSosyal medya hesabından duyurdu, 1 gün sonra ölü bulunduSosyal medya hesabından duyurdu, 1 gün sonra ölü bulunduSosyal medya hesabından duyurdu, 1 gün sonra ölü bulundu

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...