Tgrt Haber
15 May 2022 19:02 - Güncelleme : 15 May 2022 19:09

Su kanalı tartışmasında kan aktı: 1 ölü

Ordu'da akraba iki kişi arasından çıkan su kanalı tartışmasından silahlar konuştu. 1 kişinin hayatını kaybettiği olayda, jandarma olayın büyümemesi için geniş güvenlik önlemleri aldı.

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
Su kanalı tartışmasında kan aktı: 1 ölü
Ordu,Silah,Çatışma

Ordu'nun Ünye ilçesinden yaşan akraba iki kişi arasından su kanalından dolayı tartışma çıktı. Fındık bahçesinden karşılaşan Halit Ç. (79) ve Türker Ç.'nin tartışması kısa sürede yerini kavgaya bıraktı. Halit Ç. belinden çıkardığı silahla Türker Ç.'ye ateş etti. Bu sırada kendini korumak isteyen Türker Ç., fındık ocağının arkasına geçerek yanında bulundurduğu av tüfeğiyle Halit Ç.'ye ateş etti.

GÖĞSÜNE İSABET MERİLERLE YERE YIĞILDI

Tüfekten çıkan saçmaların göğüs bölgesine isabet etmesi üzerine Halit Ç. yere yığıldı. Olayın ardından durum jandarma ve sağlık ekiplerine bildirildi. Olay yerine gelen İlçe Jandarma Komutanlığına bağlı ekipler olay yerinde geniş güvenlik önlemleri aldı.

Sağlık ekiplerinin ilk incelemesi sonucu Halit Ç.'nin olay yerinde hayatını kaybettiği öğrenildi. Savcılığın olay yerine gelmesi sonrası Halit Ç.'nin cansız bedeni Ünye Devlet Hastanesi morguna kaldırıldığı bildirildi.

ZANLI TESLİM OLDU

Türker Ç.'nin olaydan sonra jandarma ekiplerine teslim olduğu öğrenildi. İki şahsın arasında önceden de arazi ve yol kapatma gibi kavgaların olduğu, tarafların ise mahkemelik ve birbirlerinden şikayetçi oldukları iddia edildi. Jandarma olayla ilgili çok yönlü inceleme başlattı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...