Tgrt Haber
30 Kasım 2021 18:05

Su kuyusunda cansız bedeni bulunan kadının not bıraktığı ortaya çıktı

Bartın’da cesedi su kanalında bulunan 31 yaşındaki Songül Sarı’nın duvara ölümünden sorumlu tuttuğu 3 kişinin ismini yazdığı ortaya çıktı.

Su kuyusunda cansız bedeni bulunan kadının not bıraktığı ortaya çıktı
Bartın,su,kuyu,ceset

Bartın’da ailesi ile birlikte yaşayan 31 yaşındaki Songül Sarı, hafta sonu öğle saatlerinde evden çıktı ve bir daha kendisinden haber alınamadı. Aile, Songül Sarı’nın gideceğini düşündüğü her yerde aramasına rağmen bir sonuca ulaşamayınca durumu ekiplere bildirdi. Ekipler tarafından yapılan arama çalışmaları neticesinde Sarı’nın cansız bedenine köy yakınlarında yer alan bir tarladaki su kuyusunda ulaşıldı.

3 AİLE BİREYİ GÖZALTINDA

Ekipler bölgede inceleme yaparken Sarı’nın cansız bedeni halat ile kuyudan çıkarıldı. Olayla ilgili yürütülen soruşturmalar neticesinde su kuyusunun duvarına ölümünden sorumlu tuttuğu aile bireylerinden üç kişinin ismini yazdığı öğrenildi. Notta ismi geçen aile bireyleri ifadelerine başvurulmak üzere polis merkezine getirilirken ekiplerin soruşturması sürüyor.

Su kuyusunda cansız bedeni bulunan kadının not bıraktığı ortaya çıktı

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...