Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
10 Haziran 2021 14:39

Polis hareketlerinden şüphelendi suç makinesini drone ile yakaladı

İstanbul Beyoğlu'nda polis ekipleri, hareketlerinden şüphelendiklerini suç makinesini drone sayesinde yakaladı.

Polis hareketlerinden şüphelendi suç makinesini drone ile yakaladı
beyoğlu,hırsızlık

Beyoğlu İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri, uyuşturucu ve ruhsatsız silahla mücadele kapsamında çalışma yaptı. Önceki gün ise suç makinesi olan bir şahsı yakaladı. Ekipler, Tarlabaşı semtinde drone ile havadan asayiş uygulaması yaptı.

Denetimler esnasında bir şahsın hareketlerinden şüphelenen polis ekipleri, şahsı izlemeye başladı. Beyoğlu polisi, izlenen şahsın yanına giderek durdurdu. Ekipler, şahsın üzerini arayınca 1 adet ruhsatsız tabanca buldu. 

ŞÜPHELİ ŞAHIS SUÇ MAKİNESİ ÇIKTI

Aramaların ardından Metin K. (20) gözaltına alındı. Emniyette “kasten yaralama”, “ateşli silahlar kanununa muhalefet”, “hırsızlık” ve “uyuşturucu madde ticareti yapmak ve sağlamak” suçlarından kaydı bulunan şahıs adli işlemleri yapılmak üzere emniyete götürüldü. Drone destekli uygulama ise kameralara yansıdı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...