Tgrt Haber
01 Ekim 2020 13:24

Suda kaybolan çocuğu 3 gündür arıyorlar

Sakarya Nehri’ne yüzmeye giren ve suda kaybolan M.B.’yi arama çalışmaları 3’üncü günün de devam ediyor. Nehirde kaybolan çocuğun yakınları ise biran bile bölgeden ayrılmadan yaşlı gözlerle çalışmaları izledi.

Suda kaybolan çocuğu 3 gündür arıyorlar
Sakarya Nehri,,boğulma

Adapazarı'nda Sakarya Nehrine giren ve boğulma tehlikesi geçiren 4 çocuktan kayıp olan 12 yaşındaki M.B.’yi arama çalışmaları ise üçüncü gününde de devam ediyor. Olay yerine sevk edilen deniz polisi ekipleri ise sabahın erken saatlerinde nehre girerek M.B.’yi aramaya başladı. Dalgıç polisler su altında, AFAD ekipleri ise botlarla su üstünde küçük çocuğa dair bir iz arıyor.

Suda kaybolan çocuğu 3 gündür arıyorlar

Çalışmalar hız kesmeden devam ederken Sakarya Nehrine teslim olan 12 yaşındaki M.B. için gözyaşı döken anne ise oğlunun suya girdiği yerde geri dönmesini bekledi. Nehirde kaybolan çocuğun yakınları biran bile bölgeden ayrılmazken geçekleşen çalışmaları yaşlı gözlerle izlediler.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...