Tgrt Haber
09 May 2022 00:50 - Güncelleme : 09 May 2022 10:11

Sürücünün feci ölümü: Elektrik direğine çarptı, ikiye bölündü

Kastamonu'da sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi nedeniyle kontrolden çıkan otomobil elektrik direğine çarptı. Feci kazanın ardından araç ikiye bölünürken, sürücü ise feci şekilde can verdi.

Editör: Onur Kaya / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
Sürücünün feci ölümü: Elektrik direğine çarptı, ikiye bölündü

Kastamonu'da meydana gelen korkunç kaza ölümle sonuçlandı. Refüjdeki elektrik direğine çarpması sonucu ikiye bölünen otomobilin sürücüsü canından oldu.

OTOMOBİL İKİYE BÖLÜNDÜ

Alparslan Türkeş Bulvarı üzerinde  meydana gelen olaya göre; Ayhan Derici'nin (41) kullandığı 37 AV 364 plakalı Tofaş marka otomobil, Öz Bereket Kavşağına yakın bir noktaya geldiği sırada sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu yoldan çıkıp refüjde bulunan elektrik direğine çarptı. Kazanın şiddetiyle araç ikiye bölündü ve motor aksamı gövdesinden ayrılarak yaklaşık 10 metre mesafeye sürüklendi.

SÜRÜCÜ CAN VERDİ

İhbar üzerine olay yerine polis, sağlık, zabıta, EnerjiSA ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Yapılan kontrollerde otomobil sürücüsü Ayhan Derici'nin olay yerinde hayatını kaybettiği tespit edildi.

Polis ekipleri çevrede güvenlik önlemleri alarak incelemelerde bulundu. Cumhuriyet Savcısının ve Olay Yeri İnceleme ekiplerinin incelemesinin ardından Ayhan Derici’nin cenazesi, Kastamonu Eğitim ve Araştırma Hastanesinin morguna kaldırıldı.

Kaza sebebiyle yol bir süreliğine araç trafiğine kapatılırken; polis ekipleri kazayı izlemek için olay yerine gelen meraklı vatandaşları bölgeden uzaklaştırmakta güçlük çekti.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...