Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
17 Eylül 2021 13:17

Taciz ettiği iddiasıyla eniştesini öldüren kadın tutuklandı: Çocuğum ortada kaldı!

Zeytinburnu'nda kendisine cinsel istismarda bulunduğu ve çocuğuyla tehdit ettiği iddiasıyla eniştesini öldüren Canan Atlı'nın davasında karar verildi. 12 yıl 6 ay hapis cezası ile tutuklanan Atlı 'Çocuğum ortada kaldı' diyerek ağladı.

Taciz ettiği iddiasıyla eniştesini öldüren kadın tutuklandı: Çocuğum ortada kaldı!
canan atlı,,enişte,,istismar,,tehdit,,çocuk,

İstanbul Zeytinburnu'nda eniştesi Ali İhsan Ata'nın kendisini taciz ve tehdit ettiğini öne süren Canan Atlı, kafasına 4 el ateş ettiği Ata'yı öldürdü. Mahkeme, Mahkeme, 12 yıl 6 ay ceza verdiği sanık Atlı’nın hükümle birlikte tutuklanmasına karar verirken duruşmada tutuklanan Atlı gözyaşları içinde “Çocuğum ortada kaldı” dedi.

1 Temmuz 2020'de meydana gelen olaydai Canan Atlı, sokakta kalem ve mendil sattığı esnada kendisinden para aldığını ve hakaret ettiğini iddia ettiği teyzesinin eşi Ali İhsan Ata’yı başına 4 el ateş ederek öldürdü.

"KIZINA DA AYNI ŞEYLERİ YAPARIM"

Sanık Atlı ifadesinde eniştesinin kendisine cinsel istismarda bulunduğunu, görüntüsünü kaydettiğini ve kızına da aynı şeyleri yapmakla tehdit ettiğini söyledi. Atlı hakkında hazırlanan iddianamede ‘haksız tahrik altında kasten öldürme’ suçundan 18 yıla kadar hapis cezası talep edildi.

Canan Atlı yargılama süreci devam ederken tahliye edild. Davaya ilişkin Bakırköy 9. Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen duruşmada, tutuksuz sanık Canan Atlı ile avukatı hazır bulundu.

"ALKOL PARASI İSTEYİP VERMEYİNCE YAĞMALADI"

Duruşmada söz verilen sanık avukatı Alper Uysal, Canan Atlı’nın maktül tarafından birden fazla kez cinsel saldırıya maruz kaldığını söyleyerek, “Bu saldırılar kayda alınmıştır. Müvekkil çaresiz kalmıştır. Maktul müvekkilimizin kızına da aynı şeyi yapmakla tehdit etmiştir. Sanık olay günü yine gelip alkol parası istemiş, vermeyince parasını alıp yağmalamıştır. Yine tehditte bulunmuştur. Müvekkil öldürme düşüncesiyle hareket etmemiş, kendisine yönelik eylem ve kızına karşı tehdit için korkutmak istemiştir” dedi.

"ÇOCUĞUMA KÖTÜ ŞEYLER YAPACAKTI"

Sanık Canan Atlı ise pişman olduğunu söyleyerek, “Çocuğuma kötü şeyler yapacaktı. Çok korktum, haddinden fazla korktum. Öldürme amaçlı hareket etmedim, korkutmaktı amacım. Beraatımı istiyorum” şeklinde konuştu.

"ÇOCUĞUMA KİM BAKACAK?"

Sanık savunmasının ardından mahkeme heyeti kararını açıkladı. Mahkeme, sanık Atlı’nın ‘haksız tahrik altında kasten öldürme’ suçundan 12 yıl 6 ay hapsine hükmetti. Atlı’nın hükümle birlikte tutuklanmasına da karar verildi. Duruşmada tutuklanan Canan Atlı, gözyaşları içinde “Çocuğum ortada kaldı, çocuğuma kim bakacak” dedi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...