Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
06 Haziran 2020 15:44

Takla atan araçtan burunları dahi kanamadan çıktılar

Denizli’de kontrolden çıkan otomobil takla atarak karşı şeride geçerken, araç içerisinde bulunan anne ve kızı kazayı yara almadan atlattı.

Takla atan araçtan burunları dahi kanamadan çıktılar
Denizli,,trafik kazası

Sarayköy ilçesi Duacılı Mahallesinde G.K., (26) idaresindeki 35 DCG 24 sürücüsünün henüz belirlenemeyen bir nedenden ötürü direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu kontrolden çıkarak takla atıp şeride geçti. Kazayı görenler 112 Acil Çağrı Merkezini arayarak yardım istedi. İhbar üzerine bölgeye polis, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi.

Takla atan araçtan burunları dahi kanamadan çıktılar

Anne ve sürücü kızı kazayı yara almadan atlatırken, kazanın meydana geldiği yolda bir süre trafikte aksama meydana geldi. Takla atan aracın yoldan kaldırılmasının ardından trafik normale döndü. Kazada takla atan araçtan çıkan anne ve kızı ise taksi ile olay yerinden ayrıldı. Kazanın ardından polis tarafından soruşturma başlatıldı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...