Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
21 Aralık 2021 11:16

Taksi köpeğe çarptı: Kazayı gören kadın şoke oldu

Mersin’de yola çıkan köpeklerden birine taksi çarptı, o anlar kameraya yansıdı. Kamera görüntülerinde kazayı görüp yardıma koşan kadının yaşadığı şok ve üzüntüsü dikkat çekti.

Taksi köpeğe çarptı: Kazayı gören kadın şoke oldu
taksi,köpek,kaza,trafik kazası

Mersin'de güvenlik kamerasına yansıyan görüntülerde, taksinin köpeğe çarpması ile kadının şok içinde yardıma koşması yer alıyor

DURMADAN YOLUNA DEVAM ETTİ

Mersin-Antalya D 400 karayolunda Erdemli ilçesi Çeşmeli Mahallesi içinden ana yola gelen 2 köpek yolun karşısına geçerken birine, Erdemli istikametine seyir halinde olan taksi çarptı. Çarpmanın etkisi ile savrulan köpek yaralı halde bölgeden uzaklaştı, taksici de durmadan yoluna devam etti.

OLAY YERİNDE ŞOK GEÇİRDİ

Sağ şeritte park halindeki araçtaki bir kadın ise hemen araçtan inerek olay yerine koştu. Olay karşısında şok geçirdiği tahmin edilen kadının üzüntülü halde bir süre bölgede durup ayrıldığı görüldü. O anlar ise bir iş yerinin güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı.

Taksi köpeğe çarptı: Kazayı gören kadın şoke oldu

KÖPEK YARALANMIŞ KOŞUYORDU

Güvenlik kamerasının bulunduğu iş yerinde çalışan Ali Altun, köpek sesi duyup kapıdan baktığını belirterek, "Köpek yaralanmış koşuyordu. Bir araçtan kadın inerek köpeğe bakmak için koştu. Köpek yaralı olunca koşarak kaçtı gitti. Daha sonra güvenlik kamerasına baktım bir taksinin köpeğe çarpıp yoluna devam ettiğini gördüm. Yardıma koşan kadın da çok üzülmüştü” dedi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...