Tgrt Haber
15 Haziran 2020 15:18

Taksim Meydanı’nda kalabalık her geçen gün artıyor

Normalleşme sürecinden sonra Taksim Meydanı ve İstiklal Caddesi'ndeki kalabalık her geçen gün artıyor. Meydandaki bazı vatandaşların maskesiz olması ve bir vatandaşın maskeyi alnına takması dikkat çekti.

Taksim Meydanı’nda kalabalık her geçen gün artıyor
Taksim Meydanı,İstiklal Caddesi,yeni tip korona virüs,Covid-19

Yeni tip korona virüs (Covid-19) pandemisiyle mücadele kapsamında Türkiye'nin en kalabalık meydanlarından olan Taksim Meydanı'nda ve İstiklal Caddesi’nde uzun süredir sessizlik hakimdi. Normalleşme sürecinden sonra ise Taksim Meydanı ve İstiklal Caddesi'ndeki kalabalık her geçen gün artıyor. Görüntülerde bazı vatandaşların maskesiz olması ve bir vatandaşın maskeyi anlına takması dikkat çekti.

Taksim Meydanı ve İstiklal Caddesi'nden görüntüler:

Taksim Meydanı’nda kalabalık her geçen gün artıyorTaksim Meydanı’nda kalabalık her geçen gün artıyorTaksim Meydanı’nda kalabalık her geçen gün artıyorTaksim Meydanı’nda kalabalık her geçen gün artıyor

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...