Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
11 Ekim 2021 10:08

Taksiyle karpuz yüklü kamyonetin kazasında TEM Otoyolu kırmızıya boyandı

TEM Otoyolu'nda seyir halindeki bir ticari taksi karpuz yüklü kamyonete arkadan çarptı. Çarpmanın şiddetiyle devrilen kamyonetin kasasından etrafa saçılan karpuzlar, TEM'i kırmızıya bürüdü. Kazada 4 kişi hafif şekilde yaralandı.

Taksiyle karpuz yüklü kamyonetin kazasında TEM Otoyolu kırmızıya boyandı
tem otoyolu,karpuz,taksi,kamyonet,trafik kazası

TEM Otoyolu'nda meydana gelen trafik kazasında, ticari taksinin arkadan çarptığı karpuz yüklü kamyonet devrilince kasadaki tüm karpuzlar yollara saçıldı.

Ankara istikametinde, saat 02.00 sıralarında meydana gelen trafik kazasında, TEM'de seyir halinde olan 34 TJE 47 plakalı Egea marka ticari taksi otoyolda ilerlerken kontrolünü kaybederek karpuz ve kavun yüklü 34 DNS 719 plakalı kamyonete arkadan çarptı. Çarpmanın etkisiyle karpuz yüklü kamyonet devrilirken içerisinde bulunan kavun ve karpuzlar otoyola saçıldı.

Taksiyle karpuz yüklü kamyonetin kazasında TEM Otoyolu kırmızıya boyandı

TEK ŞERİT OLARAK TRAFİĞE AÇILDI

Kazada 4 kişi hafif yaralandı. Vatandaşların ihbarı ile olay yerine polis, itfaiye ve ilk yardım ekipleri sevk edildi.

İlk yardım ekiplerinin yaralılara olay yerinde ilk müdahalesinin ardından yaralılar hastaneye sevk edildi. Devrilen kamyonet vinç yardımıyla kaldırıldı.

Kaza sebebiyle TEM otoyolu Ankara istikameti bir süre trafiğe kapatılmasının ardından yol tek şerit olarak trafiğe tekrar açıldı.

"TAKSİ ARAKADAN VURDU, KAMYONET TAKLA ATTI"

Kazaya karışan takside yolcu olan Mehmet Ay, “Biz normal şeritte ilerliyorduk. Ben de nasıl olduğunu anlayamadım. Bir anda taksinin döndüğünü gördüm, araca vurduğunu fark ettim. Sadece o kadarını hatırlıyorum. Taksi kamyonete arkadan vurdu ardından kamyonet takla attı.” Dedi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...