Tgrt Haber
04 May 2021 09:56

Tam kapanmada yoğun trafik

İstanbul'da sabah saatlerinde trafik yoğunluğu yüzde 20 seviyelerine ulaştı. Tam kapanmanın yaşandığı dönemde trafik yoğunluğu ise havadan görüntülendi.

Tam kapanmada yoğun trafik
İstanbul,Tam kapanma

İstanbul'da trafik yoğunluğu tam kapanmaya rağmen devam ediyor. Tam kapanmanın ardından ikinci iş gününde trafik yoğunluğu İBB verilerine göre yüzde 20 seviyelerine ulaştı. TEM Otoyolu Mahmutbey gişelerinde yaşanan trafik yoğunluğu ise havadan görüntülendi. Trafik yüzdesi ne kadar düşüş göstersede tam kapanma döneminde oluşan trafik vatandaşları şaşırttı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan tam kapanma olacağını şu sözlerle duyurmuştu;

"Koronavirüs salgını dünyayı kasıp kavurmaya devam ediyor. Bu salgın krizini ülkemiz ve milletimiz için en hayırlı şekilde yönetmeye çalışıyoruz. Sağlık hizmetleri konusunda hamdolsun herhangi bir sıkıntı yaşanmıyor. Vaka sayımızı 5 binin altına indirmeliyiz. Hedeflediğimiz rahatlamayı sağlamak için biraz daha fedakarlık yapmamız gerekiyor." 

 

17 GÜNLÜK TAM KAPANMA

"29 Nisan 2021 yani Perşembe akşamı saat 19.00'dan başlayın 17 Mayıs 2021 Pazartesi sabah 05.00'e kadar tam kapanmaya geçiyoruz. Bu tarihlerde kesintisiz sokağa çıkma kısıtlaması uygulanacaktır."

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...